OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Ah! Help... Nand Restore Now What...
Z3n
post Jan 19 2007, 07:35 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 22
Joined: 1-July 06
Member No.: 10,294



Alright, decided it was time to try out the OZ 3.4.5.1 distro but because I had Cacko 1.23 installed previously I needed to do a NAND restore to get the original partitions back.

Right...

So, I grab the NAND restore file and I get to the NAND flash utility, flash the Z and here is what I got...

NAND Restore from CF
file: SYSTC100.DBK
Execute restore? -> pressed OK
Delete all flash data? -> pressed OK
Restore...OK

Alright, so it looks like it restored (Green bar all the way across bottom of screen). But pushing OK doesn't do anything. Pressing On/Off doesn't do anything. Is it waiting to finish something or do I need to remove the battery and reboot it that way?

Don't want to fry the little guy...

Thanks.

Z3n
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Z3n
post Jan 19 2007, 07:49 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 22
Joined: 1-July 06
Member No.: 10,294



Ok, I went ahead and removed the battery to get it rebooted... Sharp screen came up and it appeared to be booting...

Rebooted again and flashed to OZ... and I am now looking at Opie 1.2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
InSearchOf
post Jan 19 2007, 08:22 AM
Post #3





Group: Admin
Posts: 1,210
Joined: 20-January 06
From: York, Pennsylvania
Member No.: 8,961



all you had to do was press cancel aka "esc" lil button to directional pad

Late
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2014 - 08:32 AM