OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Is It Possible To Use Icewm In Oz/gpe?
lyzaro
post Dec 6 2006, 10:30 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 6-December 06
Member No.: 13,157



Hi,

I'm trying to use icewm in OZ/GPE with no success so far:

# ipkg install icewm
# ln -sf /usr/bin/icewm-session /usr/bin/x-window-manager

but all I can see when I log in is garbled colors (purple, blue, ...), no fonts, etc.

So this must not be the way... does anybody know how to install icewm in OZ/GPE?

Thanks in advance
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rolf
post Dec 10 2006, 03:20 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 108
Joined: 5-October 04
Member No.: 4,884



QUOTE(lyzaro @ Dec 6 2006, 08:30 PM)
I'm trying to use icewm in OZ/GPE with no success so far:

It could very well be that icewm compiles for OZ but is not in a usable state yet. I don't know anyone that uses it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lyzaro
post Dec 10 2006, 05:19 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 3
Joined: 6-December 06
Member No.: 13,157



QUOTE(rolf @ Dec 11 2006, 12:20 AM)
QUOTE(lyzaro @ Dec 6 2006, 08:30 PM)
I'm trying to use icewm in OZ/GPE with no success so far:

It could very well be that icewm compiles for OZ but is not in a usable state yet. I don't know anyone that uses it.
*



IceWM + ROX Desktop is a very nice combination, as many users in pdaXrom have.

I think it may be that icewm can not set the proper colors in menus, window borders, ... like the rxvt error in .xsession-errors:

urxvt: can't get colour 'rgb:XX/XX/XX', continuing without.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lyzaro
post Jan 10 2007, 04:05 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 3
Joined: 6-December 06
Member No.: 13,157



QUOTE(lyzaro @ Dec 11 2006, 02:19 AM)
I think it may be that icewm can not set the proper colors in menus, window borders, ... like the rxvt error in .xsession-errors:

urxvt: can't get colour 'rgb:XX/XX/XX', continuing without.
*


It seems that the X Color Management System is disabled, so reenabling it and recompiling X11 fixes both color problems for icewm and rxvt!

So now I have a fully working icewm. Next problem is rox-filer which it does not tun. It crashes with 'segmentation fault', does anyone use it in OZ?

Thanks in advance
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th April 2014 - 03:42 PM