OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Help Configuring Bluetooth?, bluetooth on OZ current
A5DF
post Dec 31 2006, 10:50 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 53
Joined: 16-October 05
Member No.: 8,328



I'm a first time user of OZ on 3100. I'm not sure how to get bluetooth working, I'm also hanging around in #openzaurus. I'm using a "f8t020 v2" from belkin.

I get an hciconfig -a error
"can't read local name on hci0"

Any help configuring it would be welcome, and maybe I can uncover the problem?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hQuin
post Jan 2 2007, 04:01 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 25
Joined: 14-February 05
Member No.: 6,469



Have a look at the howtos on this site, and I've found this article very helpful:

Rediscovering Bluetooth

It was written by Guylhem (of Guylhem ROM fame, I believe). Really helped me get my head around all the different aspects and requirements of bluetooth on linux.

I know that doesn't answer your question straight off, but hopefully it'll help.

H.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A5DF
post Jan 2 2007, 10:25 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 53
Joined: 16-October 05
Member No.: 8,328



QUOTE(hQuin @ Jan 2 2007, 07:01 AM)
I know that doesn't answer your question straight off, but hopefully it'll help.

H.
*


Thanks, I think I see the problem now. While it is a CSR chip, I think the driver is not right for it. The only way to fix this, I see is for someone to send one of the devs for bluez a card to work on. All I can say right now, STAY AWAY FROM BELKIN CARDS. I'm not sure how socket comm works, but recently Atheros donated a SDIO stack. We need to push for GPL drivers.

http://source.mvista.com/~dsingleton/sdio/
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th August 2014 - 03:14 PM