OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Second Repair Of My Av500, Minor to Major Issues...
tripdad
post Sep 30 2006, 10:05 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 42
Joined: 2-June 06
Member No.: 10,038



Sent my AV500 in for a minor repair with the navigation buttons. You may recall my previous post about the flaky right nav button. Received the AV500 back after about a total of about 2 1/2 week turnaround time. Not all that impressive, but it did come back fixed. However, after only 2 weeks of use the hard drive failed. I was finishing a business trip when I powered it up at the airport. Needless to say I was a bit pissed. mad.gif

Called Archo Tech Support right away and got another RMA number. They sent me a shipping lable since it was recently repaired. UPS Ground though, I had expected they would overnight it.

We will see how quickly they can expedite the repairs. If they indeed expedite as they say they would.

My questions are - Anyone have multiple failures with their units?
Anyone sucessfully create a backup HD for their units? I see several have discussed creating a back-up drive, but any luck? I was thinking of buying a spare 100 gb laptop hard drive and using Norton Ghost to create an image.

Tim
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 04:31 PM