OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Flash Plugin, for opera or netfront
gab74
post Mar 8 2006, 12:15 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 344
Joined: 24-May 04
Member No.: 3,411



Probably it is a stupid question, but i see there is no flash plugin in opera or netfront...
where can i find this plugin ( running on qtopia + cacko)

I think it is impossible that there is no flash plugin running on zaurus + opera / nefront....

Thinking zaurus is a business PDA ( surfing the web with full flsh support is indispensable )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gab74
post Mar 24 2006, 11:28 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 344
Joined: 24-May 04
Member No.: 3,411



No answer....
I'm wondering how one can surf the web using zaurus + Cacko without flash plugin.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
brashley46
post Mar 24 2006, 05:19 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 277
Joined: 29-May 05
From: Toronto
Member No.: 7,227



QUOTE(gab74 @ Mar 24 2006, 02:28 PM)
No answer....
I'm wondering how one can surf the web using zaurus + Cacko without flash plugin.....
*

There is a flash player; QFlashPlayer in the Cacko feed. Install it; then in Opera tap the toolbar icon second from left, tap preferences, file types, MIME types, there's a drop-down list; find application/x-shockwave-flash, and select open in browser from the action dropdown list, tap apply, tap okay ... there you are.
In Netfront's toolbar, select View > enable animations.

Edited to provide instructions.

This post has been edited by brashley46: Mar 24 2006, 05:48 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gab74
post Mar 28 2006, 10:27 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 344
Joined: 24-May 04
Member No.: 3,411



Thanks for yor help !
All works well on my C3100
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jon_J
post Mar 28 2006, 12:57 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 1,849
Joined: 31-December 05
From: Illinois USA
Member No.: 8,821



Anyone know what's needed to make sound work with this flash player?
This *.SWF plays, but without sound.
It plays with sound on my desktop PC using media player classic. (windowz)
I couldn't attach it as a *.SWF, so I zipped it.
Attached File(s)
Attached File  bird.zip ( 211.25K ) Number of downloads: 55
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jon_J
post Mar 28 2006, 02:53 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 1,849
Joined: 31-December 05
From: Illinois USA
Member No.: 8,821



I did some searching and it looks like qflashplayer doesn't play Flash 5 files very well.
It does play this one, (but without sound).
The screenshot shows in the titlebar that it is a Flash 5 file.

Jon
Attached File(s)
Attached File  scrn001.jpg ( 33.52K ) Number of downloads: 158
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Optogeek
post Mar 29 2006, 04:00 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 48
Joined: 3-February 04
From: Edinburgh, Scotland
Member No.: 1,681



Install madplay from here and sound will work on the posted clip (badly)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chyang
post Apr 1 2006, 06:37 PM
Post #8





Group: Members
Posts: 271
Joined: 19-June 03
From: Beijing,China
Member No.: 156



Can anyone play flash in Opera?
I cannot. I have done the configuration as brashley46 gave. Any help?
I suspect there is some configuration problem, can anyone share the x-shockwave-flash related configuration in opera.ini?
Thanks.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jon_J
post Apr 2 2006, 10:47 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 1,849
Joined: 31-December 05
From: Illinois USA
Member No.: 8,821



QUOTE(chyang @ Apr 1 2006, 08:37 PM)
Can anyone play flash in Opera?
I cannot. I have done the configuration as brashley46 gave. Any help?
I suspect there is some configuration problem, can anyone share the x-shockwave-flash related configuration in opera.ini?
Thanks.
*

I don't have Opera installed, otherwise I would test this for you.
One reason I switched to Cacko Lite, was to NOT have Opera installed.
I use Netfront.

Jon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
brashley46
post Apr 8 2006, 01:39 PM
Post #10





Group: Members
Posts: 277
Joined: 29-May 05
From: Toronto
Member No.: 7,227



QUOTE(chyang @ Apr 1 2006, 09:37 PM)
Can anyone play flash in Opera?
I cannot. I have done the configuration as brashley46 gave. Any help?
I suspect there is some configuration problem, can anyone share the x-shockwave-flash related configuration in opera.ini?
Thanks.
*

Those lines on my installation say:
CODE
[File Types Extension]
...
application/x-shockwave-flash=.0
...
[File Types Section Info]
...
application/x-shockwave-flash=2....swf. |
...

Hope that helps!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st August 2015 - 01:48 PM