OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Sl-5500 -- Intermittent Spastic Behavior!
usrlocal
post Jun 6 2005, 11:22 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 6-June 05
Member No.: 7,273



Hey all,

Ever since I dropped (ouch!) my SL-5500 a few months ago, I've had this intermittent problem of the unit acting very strangely. For a few seconds at a time, it will act as if all of its input keys and buttons are being punched at once, calling up new windows and programs, entering garbage text into existing text input fields, etc. Outside of these episodes, the unit works fine. Lately I've noticed that I can induce this behavior by gripping the zaurus along the sides near the top of the case.

Seems to me that when I dropped it, something has shaken loose inside the unit that causes these 'fits'.

Anyone seen anything like this? Anyone know how to fix it? I'm willing to crack open my unit if it means just tightening a connection or something.

Thanks in advance for any help.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
usrlocal
post Jun 12 2005, 10:00 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 2
Joined: 6-June 05
Member No.: 7,273



Okay, I've isolated the problem. It specifically occurs when I cover the IR sensor with my thumb. Very reproducible. I can eliminate the problem by going into 'Beam Receive' in the Settings Tab and changing the mode from 'Manual' to 'Automatic'.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd September 2014 - 03:47 PM