OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Flash For Zubuntu's Firefox, (Flashlight for NetWalker on Zaurus)
cal
post Oct 2 2009, 07:14 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 112
Joined: 29-August 05
Member No.: 7,981



Sharp released package for installing flash for the Ubuntu/ARM based NetWalkers. It might work on ubuntu/debian. JKKMobile posted a copy of the installer here http://www2.jkkmobile.com/FlashLite3.1_Firefox_plugin.tar.gz

I hosed my ZUbuntu install a couple days ago in a misguided Maemo/Mer experiment, so it will be awhile before I can try this myself. I looked at the tar file and extracted the installer. Its pretty simple, the tar has couple .so files an a installer.sh that just copies them to the correct directories. It may work. Anyone want to give it a try?


(edited title to make it clear that we are talking about using NetWalker's flash package on the Zaurus, sorry)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ofels
post Oct 3 2009, 04:03 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 142
Joined: 4-December 06
From: Lake Constance, Germany
Member No.: 13,087



QUOTE(cal @ Oct 2 2009, 05:14 PM) *
I hosed my ZUbuntu install a couple days ago in a misguided Maemo/Mer experiment


Interesting news. So what had happened?

Oliver
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cal
post Dec 23 2009, 05:53 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 112
Joined: 29-August 05
Member No.: 7,981



finally got around to testing it. It works.



The install script reports that it failed, but flash works anyway. You could just ignore the installer and copy the files to the correct location manually.

Video is extremely slow, but audio played with few interruptions. One thing to note, is that flash drains power faster then you would believe. My battery is on its last leg, but two minutes of video and my batter went from full charge to half charge. I don't have my power cord today so I can't test any more.

Flash light reports itself as flash 9. Oddly, on Youtube.com the static previews work, but the videos don't work. Even odder embedded youtube videos (like in blog posts) work well.

The browser I tested is iceweasel, and requires swap space, I guess we'll get better performance with a lighter browser that can run from ram. I'll let you know.

If nothing else, its nice not to have holes in webpages where flash objects were supposed to be.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dougeeebear
post Dec 23 2009, 08:21 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 551
Joined: 8-July 04
From: Mid-South, USA
Member No.: 3,959



Maybe this topic would be better off moved to the new dedicated NetWalker section.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
apink
post Dec 23 2009, 08:43 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 106
Joined: 2-August 05
Member No.: 7,764



QUOTE(dougeeebear @ Dec 23 2009, 08:21 AM) *
Maybe this topic would be better off moved to the new dedicated NetWalker section.


This is discussion of flash on zubuntu, which seems to make sense here.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dougeeebear
post Dec 23 2009, 09:47 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 551
Joined: 8-July 04
From: Mid-South, USA
Member No.: 3,959



Yup, my bad.
I guess it was the title that threw me off.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd November 2014 - 08:01 PM