OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Cacko 1.23 Mirror Site
Snappy
post Mar 11 2010, 05:26 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



http://www.katastrophos.net/zaurus/mirrors.../cacko/rom1.23/

Just restored my akita with the cacko rom from the above site. I'm not affiliated. Pls let me know if this is already posted.
smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
craigtyson
post Mar 15 2010, 04:55 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 464
Joined: 15-June 04
Member No.: 3,698



Cool

Im guessing

http://www.katastrophos.net/zaurus/mirrors/cacko/feed/

added to the application feeds list will allow packages to be installed....

fantastic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
uriahgreer
post Mar 15 2010, 08:37 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 15
Joined: 3-March 10
Member No.: 64,496



I'm purchasing a Z from someone on the forums. Looking at the mirror, this seems to be the japanese Cacko kernel? Does that mean it'll all be in japanese or will it be english with japanese support? If all japanese, does anyone know where the english kernel is? Or has it been lost? Thanks much.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
craigtyson
post Mar 17 2010, 04:59 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 464
Joined: 15-June 04
Member No.: 3,698



Dont think its an issue

If you download the zip for your Z look in the instructions all the files for the ROM are in the ZIP, dont think I ever needed an additional kernel file after flashing the Z

C
Go to the top of the page
 
+Quote Post
uriahgreer
post Mar 17 2010, 12:46 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 15
Joined: 3-March 10
Member No.: 64,496



QUOTE(craigtyson @ Mar 17 2010, 07:59 AM) *
Dont think its an issue

If you download the zip for your Z look in the instructions all the files for the ROM are in the ZIP, dont think I ever needed an additional kernel file after flashing the Z

C

You're right. He was able to flash it to cacko without issue. Thanks!

Btw, your sig is on the mark. "Keep your Z on a bungee..." After cracking the screen of my old husky, I'm definitely keeping my coming terrier on a lanyard. Better safe than sorry.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Snappy
post Apr 14 2010, 10:27 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



OT: I just checked my akita and its batt is at 43%. I left it closed/suspended for like a week or two without charging and yet it only lost so little batt. Is this normal?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefb
post Apr 15 2010, 12:24 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 19
Joined: 22-April 08
From: Germany
Member No.: 21,662



Snappy,

i see in your sig

Akita (Daily use)
SL-C1000 with Cacko 1.23 full
Accessories: Wifi XI-825 CF | 4GB 150x SDCARD | 1GB RiDATA PRO-2 80x CF

that you use a 4GB 150x SDCARD. I know only about 1 GB and 2GB in the Secure Digital official specs and possible touble with non-SDHC cards >1GB (http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital). I would like to use a 4GB card too, so my questions are: which brand is your card and do you use a special SD driver module?

Thanks
Stefan

Go to the top of the page
 
+Quote Post
tux
post Apr 15 2010, 09:53 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 450
Joined: 12-August 03
From: Leeds, UK
Member No.: 346



QUOTE(stefb @ Apr 15 2010, 09:24 AM) *
Snappy,

i see in your sig

Akita (Daily use)
SL-C1000 with Cacko 1.23 full
Accessories: Wifi XI-825 CF | 4GB 150x SDCARD | 1GB RiDATA PRO-2 80x CF

that you use a 4GB 150x SDCARD. I know only about 1 GB and 2GB in the Secure Digital official specs and possible touble with non-SDHC cards >1GB (http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital). I would like to use a 4GB card too, so my questions are: which brand is your card and do you use a special SD driver module?

Thanks
Stefan


The 3200 Sharp rom had a module that was capable of using SD cards > 2gb. If you use Cacko 1.23 you need to copy this module over the one that comes with Cacko. It will work with any of the C1000, C3000, C3100 models. Here is a link to a post with the module: link to my post. I hope that is of some use. If you don't have one of those models search for posts by Pelrun in a thread called 'I mounted a 2 gig Sd card'. Use the search function unless you want to browse for hours! Cheers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefb
post Apr 16 2010, 12:15 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 19
Joined: 22-April 08
From: Germany
Member No.: 21,662



Thank you very much!
Stefan
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Snappy
post May 11 2010, 08:55 AM
Post #10





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



Just popped in. Didn't read your question.
Hope you got yours working. I had the tetsu driver thingie, so I was able to use a 4gb sdcard. SD cards with 4gb storage is supposed to be uncommon. Got a transcend.

Anyway, more good news. http://www.oesf.org/forum/index.php?showto...mp;#entry184671

Install the driver update to support SDHC cards in Cacko and SHARP rom. I just did and am now using a 16gb sdhc card in Cacko 1.23. Time to update my signature! wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th September 2014 - 02:05 PM