OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Cacko Rom Problems.
zacklau
post Sep 4 2005, 07:21 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 8
Joined: 24-August 05
Member No.: 7,934



After I flash a cacko rom into my SL-5500, how to mount my SD card? In my understanding, I reckon it did some modification to my SD's file system. I created 2 partition in my SD. Partition 1 is 64MB and partition 2 is 448MB. Also my system is hell slow, sometime even freeze. Can anyone give me some tips? Thx in advance!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mikekostousov
post Sep 4 2005, 01:38 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 17
Joined: 16-August 04
Member No.: 4,302



QUOTE(zacklau @ Sep 4 2005, 03:21 PM)
After I flash a cacko rom into my SL-5500, how to mount my SD card? In my understanding, I reckon it did some modification to my SD's file system. I created 2 partition in my SD. Partition 1 is 64MB and partition 2 is 448MB. Also my system is hell slow, sometime even freeze. Can anyone give me some tips? Thx in advance!
*

You can try to mount /dev/mmcda1 and /dev/mmcda2 devices..
For example:
1. Create mount points if you havn't these before:
mkdir /mnt/card1
mkdir /mnt/card2
2. Mount...
mount /dev/mmcda1 /mnt/card1
mount /dev/mmcda2 /mnt/card2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zacklau
post Sep 4 2005, 08:23 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 8
Joined: 24-August 05
Member No.: 7,934



I've tried these command. The respond is "This is a read-only file system".
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd December 2014 - 12:29 AM