OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Zaurus 6000 Startup Screen, I wanted something different...
Gondola
post Apr 6 2005, 10:13 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 124
Joined: 11-January 05
Member No.: 6,189



I grabbed a pic from DigitalBlasphemy.com, cropped it, and added the text. I think it came out really nice.

Z6000 is a portrait-mode device, so all pics are 480x640 24 bit BMPs. I copied the picture to /home/QtPalmtop/pics/Startup_screen.bmp (deleting the symlink there) and re-symlinked the /home/QtPalmtop/pics144/Startup_screen.bmp to it.

I'm not sure why there's a /pics and a /pics144 directory. They both look to contain the same stuff. I hate redundancy..

Just a note, this picture IS copyright digitalblasphemy.com. Please visit the site and subscribe if you want full access to the stuff there. I'm not a subscriber nor am I affiliated with the site, but I love the pics there. I guess he'll forgive me for cutting off the URL on the pic for this plug wink.gif

Anyway, here it is;
Attached File(s)
Attached File  trinity_db.jpg ( 73.88K ) Number of downloads: 309
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guylhem
post Apr 6 2005, 01:05 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 577
Joined: 17-March 04
Member No.: 2,365



Here's a pic I took in the Everglades. I really took it so I have the copyright ;-) and I say "feel free to use it on your Zaurus" !
Attached File(s)
Attached File  Startup_screen.bmp ( 900.05K ) Number of downloads: 322
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Psion
post Jul 22 2005, 01:07 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 76
Joined: 22-July 05
Member No.: 7,665



Gondola:

I like the pic.

I followed your instructions on my SL-5500, however upon reboot (startup), the pic seems to have turned itself into landscape and tiled itself with a lot of lines through it...completely unreadable.

Is it the 5500 vs. 6000, or did I miss something?

Thanks.

QUOTE(guylhem @ Apr 6 2005, 04:05 PM)
Here's a pic I took in the Everglades. I really took it so I have the copyright ;-) and I say "feel free to use it on your Zaurus" !
*
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gondola
post Jul 23 2005, 12:04 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 124
Joined: 11-January 05
Member No.: 6,189



QUOTE(Psion @ Jul 22 2005, 09:07 PM)
Gondola:

I like the pic.

I followed your instructions on my SL-5500, however upon reboot (startup), the pic seems to have turned itself into landscape and tiled itself with a lot of lines through it...completely unreadable.

Is it the 5500 vs. 6000, or did I miss something?

Thanks.

QUOTE(guylhem @ Apr 6 2005, 04:05 PM)
Here's a pic I took in the Everglades. I really took it so I have the copyright ;-) and I say "feel free to use it on your Zaurus" !
*

*




Well, the 6000 is portrait mode vga (480x640).. The 5500 is 200x320 or 320x200 right? You'd probably have to resize it to get it to fit on your screen if that's the case.
I don't recall the screen specs of the 5500 offhand.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eekee
post Jul 25 2005, 06:50 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 17
Joined: 25-July 05
Member No.: 7,682



There's a short howto on startup screens with the 5x00, aparently they have to be rotated to show up the right way on the screen. Link: http://www.oesf.org/index.php?title=Change_StartUp_Screen

Edit: The 5500 screen is 240 x something, I believe 240x320.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Psion
post Aug 2 2005, 08:04 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 76
Joined: 22-July 05
Member No.: 7,665



eekee/gondola:

Thanks for the link. I'll see if I can make the adjustment and make it work.
I appreciate the help.


QUOTE(eekee @ Jul 25 2005, 09:50 AM)
There's a short howto on startup screens with the 5x00, aparently they have to be rotated to show up the right way on the screen. Link: http://www.oesf.org/index.php?title=Change_StartUp_Screen

Edit: The 5500 screen is 240 x something, I believe 240x320.
*
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Psion
post Aug 2 2005, 10:53 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 76
Joined: 22-July 05
Member No.: 7,665



Worked perfectly!

Thanks again.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2014 - 11:55 AM