OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Pulling my hair out with Socket Wifi!
post Dec 11 2003, 04:03 PM
Post #1





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Are the drivers for the Socket wifi CF card built into the 1.32 rom? I thought it would be cool learning Linux on the Z, but being a newbie I'm totally lost on how to get this working on my 5600. I don't really know the commands used in the terminal to manipulate the files. Can any one point me to a site or give me some help? I tried to follow this but am totally lost (http://www.iral.com:88/~albertr/zaurus/spectrum/)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Dec 12 2003, 06:47 AM
Post #2





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



I have a symbol spectrum24 which I believe is the exact same card as the socket, and it works well on my 5600 with the 1.32 rom with no tweaks. The driver is already built in. However, I can't get wep to work just yet.

At first I though it wasn't working.

I entered my wireless networking details etc but the "current" tab under the networking dialogue said that there was no access point. I figured like you that there was something wrong with the drivers etc.

Actually there was nothing wrong with the card or drivers. I had simply failed to click on the little globe icon on the taskbar with a red cross through it. This then asks if you want to connect to the network, which it then did very successfully.

Perhaps you have made the same silly error that I did?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post Dec 12 2003, 01:59 PM
Post #3





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Thanks, I now think it may be my Ad-Hoc networking setup on my computer giving me the headaches, gonna go pick up a wireless router instead.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
edl867
post Dec 12 2003, 02:24 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 28
Joined: 2-December 03
From: Howey in the Hills, Florida USA
Member No.: 1,025



I never did get this card to work on my 5500.

Even after downloading a driver, I still have no luck with this card. I bought it becuase I read somewhere that it has better range.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2014 - 01:22 PM