OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Jumping Mouse Bug
jpmatrix
post Sep 27 2007, 05:35 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 1,019
Joined: 15-February 05
From: France
Member No.: 6,477



http://wiki.neilandtheresa.co.uk/Titchy_Li...ointer_shifting

anyone have a workaround ? it is pretty annoying while using xournal for example smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ZDevil
post Sep 27 2007, 06:31 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,003
Joined: 16-April 04
From: the Netherlands && /dev/null
Member No.: 2,882



QUOTE(jpmatrix @ Sep 27 2007, 03:35 PM) *
http://wiki.neilandtheresa.co.uk/Titchy_Li...ointer_shifting
anyone have a workaround ? it is pretty annoying while using xournal for example smile.gif)


Actually I posted this there. Let me add this to the wish list too.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpmatrix
post Oct 7 2007, 03:51 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 1,019
Joined: 15-February 05
From: France
Member No.: 6,477



any news about this nasty bug ? apparently it is not kernel related as the same kernel works under angstrom ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ZDevil
post Oct 7 2007, 03:52 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 2,003
Joined: 16-April 04
From: the Netherlands && /dev/null
Member No.: 2,882



It seems the problem is alleviated (or simply gone?) in the 2.6.22 kernel. I don't notice the same jumping as in 2.6.20.

No, I am wrong here ... tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpmatrix
post Oct 7 2007, 04:11 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 1,019
Joined: 15-February 05
From: France
Member No.: 6,477



QUOTE(ZDevil @ Oct 7 2007, 01:52 PM) *
It seems the problem is alleviated (or simply gone?) in the 2.6.22 kernel. I don't notice the same jumping as in 2.6.20.


huu? so i don't know why i'm still having it smile.gif kernel 2.6.22 too...
i'm under xfce4 ? could it be an xfce4 issue ??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ZDevil
post Oct 7 2007, 04:15 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 2,003
Joined: 16-April 04
From: the Netherlands && /dev/null
Member No.: 2,882



Oh ... yes. You are right..... ;P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpmatrix
post Oct 7 2007, 04:54 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 1,019
Joined: 15-February 05
From: France
Member No.: 6,477



QUOTE(ZDevil @ Oct 7 2007, 02:15 PM) *
Oh ... yes. You are right..... ;P


smile.gif
do you mean i should install icewm experimental ? wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ZDevil
post Oct 7 2007, 05:14 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 2,003
Joined: 16-April 04
From: the Netherlands && /dev/null
Member No.: 2,882



Well, if you are not a great GNOME fan (on the Z), then IceWM is definitely a good choice. wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpmatrix
post Oct 7 2007, 08:53 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 1,019
Joined: 15-February 05
From: France
Member No.: 6,477



installed icewm-experimental : the jumping mouse bug is still there.....
i did not install my zaurus deb from http://www.bigbridgezau.sakura.ne.jp/dev/debian/ but from tichy's wiki site...
so i wonder if there's not a tweak for the bug in the hddrootfs.tar.gz ....

Go to the top of the page
 
+Quote Post
dlj0
post Oct 7 2007, 09:04 AM
Post #10





Group: Members
Posts: 219
Joined: 3-March 06
Member No.: 9,282



QUOTE(jpmatrix @ Oct 7 2007, 07:51 AM) *
any news about this nasty bug ? apparently it is not kernel related as the same kernel works under angstrom ...

_Not_ a kernel issue? Possibly X server issue? There is an odd file in the /opt/kdrive directory called dejitter.so. Is that somehow related? Maybe not properly installed??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpmatrix
post Oct 12 2007, 07:14 AM
Post #11





Group: Members
Posts: 1,019
Joined: 15-February 05
From: France
Member No.: 6,477



QUOTE(dlj0 @ Oct 7 2007, 07:04 PM) *
QUOTE(jpmatrix @ Oct 7 2007, 07:51 AM) *
any news about this nasty bug ? apparently it is not kernel related as the same kernel works under angstrom ...

_Not_ a kernel issue? Possibly X server issue? There is an odd file in the /opt/kdrive directory called dejitter.so. Is that somehow related? Maybe not properly installed??


/opt/kdrive directory seems to have the same files between mine and http://www.bigbridgezau.sakura.ne.jp/dev/debian
could someone point which file(s) would need to be replaced ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ZDevil
post Oct 16 2007, 01:25 AM
Post #12





Group: Members
Posts: 2,003
Joined: 16-April 04
From: the Netherlands && /dev/null
Member No.: 2,882



I am not sure if it is my illusion, but setting up keylaunch seems to stop the pointer jumping around! Perhaps you may want to give it a try.
Writing in xournal is easier now. Just write a bit slowly and the handwriting goes quite well.

http://www.oesf.org/forum/index.php?act=fi...&pid=169187

Perhaps I should try to compile FreeNoteQt and see how it fares.
[EDIT] No go! FreeNoteQT uses QPE and closed libSOL ... sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 04:41 PM