OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Occasionally Need To Reboot To Start Charging Process!
guscpu
post Jun 12 2008, 12:55 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 69
Joined: 23-March 05
Member No.: 6,696



At regular points when I plug in my Z to charge up the light will go on momentarily and the Z will show no signs of charging. I have on occasion left it plugged in but no charge built up so its clear if the charge light dosen't come on it not charging. So the usual remedy is I do a reboot and this sorts it out, only thing is its a bit annoying and I'd like to understand whats going on and solve it without the reboot.

Thanks
Gus
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guscpu
post Jun 29 2008, 07:45 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 69
Joined: 23-March 05
Member No.: 6,696



QUOTE(guscpu @ Jun 12 2008, 09:55 PM) *
At regular points when I plug in my Z to charge up the light will go on momentarily and the Z will show no signs of charging. I have on occasion left it plugged in but no charge built up so its clear if the charge light dosen't come on it not charging. So the usual remedy is I do a reboot and this sorts it out, only thing is its a bit annoying and I'd like to understand whats going on and solve it without the reboot.

Thanks
Gus


Anyone know why this might be, even a clue!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pelrun
post Jun 29 2008, 04:52 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 369
Joined: 6-September 04
From: Brisbane, Australia
Member No.: 4,488



Does it keep doing that if you unplug-replug the power cable, without the reboot? And how old is your battery?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guscpu
post Jun 29 2008, 05:22 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 69
Joined: 23-March 05
Member No.: 6,696



Not every time just occasionally, but when it does happen the only way I have of fixing it is to reboot. Don't know how old the battery is but it seems fine. Know any remedy apart from the reboot?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2014 - 06:26 PM