OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Unlimited Boot Screen! Yay , But Not. Help Please, Please help
yesberger
post Apr 28 2006, 04:07 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 28-April 06
Member No.: 9,728



Okay so my archos AV420 has been out for about 2 months because the charger melted, but I fiallygot a new charger, from www.newmp3technology.com and then I backed up all my songs. Called it a night, (with still more files on it), but then the next morning, it broke. nothing happened, I just turned it off the night before.

I have some very important things that I need off of there and the ARCHOS RMA says they will reformat first whoch I can't let happen

What is happeing is is the boot screen is just staying there as long as I hold the center button, once I let go, the screen fades and turns off. I can hold it on for 10 minutes and it will just hold the boot screen.

Could the hard drive not be connected? Because I don't hear any HDD noise.

My PC doesn't detect it, so I can't access it. PLEASE help it would be greatly appreciated.

Thanks!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DaemonsGR
post Apr 29 2006, 04:34 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 237
Joined: 28-December 05
Member No.: 8,801



Can you use the HD to an other PC?with a connector?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bgparsons3
post Jun 12 2006, 11:01 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 4
Joined: 12-June 06
Member No.: 10,145



Have you made any progress on this? Sounds very similar to what I'm facing with my AV500?

Barry


QUOTE(yesberger @ Apr 29 2006, 02:07 AM)
Okay so my archos AV420 has been out for about 2 months because the charger melted, but I fiallygot a new charger, from www.newmp3technology.com and then I backed up all my songs. Called it a night, (with still more files on it), but then the next morning, it broke. nothing happened, I just turned it off the night before.

I have some very important things that I need off of there and the ARCHOS RMA says they will reformat first whoch I can't let happen

What is happeing is is the boot screen is just staying there as long as I hold the center button, once I let go, the screen fades and turns off. I can hold it on for 10 minutes and it will just hold the boot screen.

Could the hard drive not be connected? Because I don't hear any HDD noise.

My PC doesn't detect it, so I can't access it. PLEASE help it would be greatly appreciated.

Thanks!
*
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2014 - 01:21 PM