OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> CloverPaint
leskimo
post May 27 2004, 06:11 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 33
Joined: 9-May 04
Member No.: 3,016



Anyone tested this?
Layers, effects, zoom options + png/jpg/bmp export...

http://pda-paint.cocolog-nifty.com/clover/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
yzord
post May 27 2004, 08:39 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 162
Joined: 11-December 03
Member No.: 1,152



That looks freakin amazing (and only ~100kb!!) I'll be testing this out shortly...

Yz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wizzard
post May 27 2004, 11:00 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 154
Joined: 1-May 04
From: Discworld
Member No.: 3,089



Drat! Only for the SL-C700, 750, 760, 860........... sad.gif
I have a 5600.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mickeyl
post May 27 2004, 11:53 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 1,497
Joined: 12-November 03
From: Germany
Member No.: 907



Hmm... my japanese is rusty... any idea what license this comes with?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stubear
post May 27 2004, 05:24 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 1,164
Joined: 17-December 03
From: Melbourne, AUSTRALIA
Member No.: 1,219



QUOTE
Q:CloverPaintはGPLですか?
A:GPLではありません.CloverPaintはTrolltech社のQtopiaライセンス(商用)ですが無償でバイナリのみ配布しています.個人的にGPLではなくBSDライセンスが望ましいと考えていますので,Trolltech社の気が変わるのを待っています.


Basically the author says that because the app was developed using the commercial Qtopia licence it can't be GPL. The author also suggests that Trolltech want a BSD style licence - not real sure here, stretching my limited Japanses to the limit. The author also hopes Trolltech will change there mind about GPLing source developed with qtopia commercial licences.

Stu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DrWowe
post May 27 2004, 05:32 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 696
Joined: 17-January 04
Member No.: 1,468



That doesn't make sense to me... just because you have a commercial Trolltech license, you're barred from using the GPL version? Is that right? lpotter?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
misterpib
post May 27 2004, 07:14 PM
Post #7





Group: Members
Posts: 42
Joined: 27-May 04
From: Corvallis, OR
Member No.: 3,469



Damn....I guess those of us with lowly 5500s are outta luck?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stubear
post May 27 2004, 08:52 PM
Post #8





Group: Members
Posts: 1,164
Joined: 17-December 03
From: Melbourne, AUSTRALIA
Member No.: 1,219



Your not barred from using the GPL version, but I think there are widgets or something that are different between the 2 and if you have developed the software using the commercial licemce you can't just compile it with the GPL version and release it as GPL - at least that was the arguement that the author of Qt!TreeExplorer put forth for not releasing the source to his free version. Seem that a lot of the Jaapnese developers have the commercial version of qtopia - maybe they had a sale on or something wink.gif.

Doesn't make sense to me but then not many licence issues do

Stu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tumnus
post May 27 2004, 11:13 PM
Post #9





Group: Members
Posts: 1,176
Joined: 3-October 03
From: UK
Member No.: 547



I thought it was only the other way round; if you developed using the GPL'ed SDK then you cannot later start using the commercial SDK with the same source even if you did not release it. I've never heard about not being able to release your code under GPL if you use the commercial SDK. You should be able to do whatever you want with the source if you use the commercial SDK.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th December 2014 - 02:45 AM