OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Sysinfo Not Showing Internal Flash Memory Specs
bit_bucket
post Mar 25 2007, 07:10 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 40
Joined: 18-November 04
Member No.: 5,515



I notice on my Sl-c3200 that the sysinfo app that came in Cacko 1.23 only shows the internal HD, Shared memory and any SD/CF cards I have mounted. Can I configure sysinfo to show the flash memory area, after all by default we install our apps and store our PIM data to there. Just wondering if this is a bug, or if this can be configured to show this.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Mar 25 2007, 07:57 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



QUOTE(bit_bucket @ Mar 26 2007, 01:10 PM)
I notice on my Sl-c3200 that the sysinfo app that came in Cacko 1.23 only shows the internal HD, Shared memory and any SD/CF cards I have mounted.  Can I configure sysinfo to show the flash memory area, after all by default we install our apps and store our PIM data to there.  Just wondering if this is a bug, or if this can be configured to show this.
*


use my updated version, it shows more stuff....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
deluxe
post Mar 27 2007, 07:58 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 184
Joined: 24-December 05
Member No.: 8,780



I installed the updated sysinfo Meanie, at first it showed info like NAND utilization........the following day these "extras" are nowhere to be found. A reboot didn't reestablish them either. Weird.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Mar 28 2007, 02:58 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



QUOTE(deluxe @ Mar 28 2007, 01:58 AM)
I installed the updated sysinfo Meanie, at first it showed info like NAND utilization........the following day these "extras" are nowhere to be found. A reboot didn't reestablish them either. Weird.
*


the original sysinfo might have reinstated itself and overwritten my version...did you install to internal flash or to sd?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cresho
post Mar 28 2007, 04:34 AM
Post #5





Group: Moderators
Posts: 1,619
Joined: 29-October 03
From: Los Angeles
Member No.: 809



Nice! this is perfect. I was having problems viewing my internal drives. Way better then the original cacko 1.23 sysinfo.

ohh , i just installed it into the internal and rebooted.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
deluxe
post Mar 28 2007, 07:19 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 184
Joined: 24-December 05
Member No.: 8,780



QUOTE(Meanie @ Mar 28 2007, 06:58 AM)
QUOTE(deluxe @ Mar 28 2007, 01:58 AM)
I installed the updated sysinfo Meanie, at first it showed info like NAND utilization........the following day these "extras" are nowhere to be found. A reboot didn't reestablish them either. Weird.
*


the original sysinfo might have reinstated itself and overwritten my version...did you install to internal flash or to sd?
*



I installed it to internal flash.
Secondary issue: I tried reinstalling the exact same ipk to the exact same flash, and this time it's telling me the name has been changed, and nothing I do seems to make it OK now ?!?!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2014 - 07:31 AM