OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Is It Possible : Guylhem Rom + X, without Qtopia
gab74
post Jun 13 2005, 02:29 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 344
Joined: 24-May 04
Member No.: 3,411



I want X and no qtopia on my ZSL6000. I see there is debian but i requires x/qt installed on QTOPIA.

Is it possible having my SL6000 with only X and no QTOPIA ?

How can i do this ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
omega
post Jun 13 2005, 03:26 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 626
Joined: 13-April 04
From: Ireland
Member No.: 2,825



use pdaxrom...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gab74
post Jun 13 2005, 04:22 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 344
Joined: 24-May 04
Member No.: 3,411



ok, but i think pdaxrom is for SLC7XX 8XX series...
how can i set up pdaxrom on SL6000 i'M very interested....???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post Jun 13 2005, 04:49 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



Or GPE?


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post Sep 15 2005, 06:18 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



GPE doesn't work too well on the 6000--- it draws vertical yellow or orange lines across the screen with cursor/pointer movement.

A more promising solution would be to install the Xqt jumbo pack--- but I can't seem to manage. out of space errors. other errors crop up on installation too. Great setup--with the jumbo pack on board it would be incredibly versatile. Maybe I am missing or forgot something about sinple installations??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dhns
post Sep 27 2005, 04:29 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 699
Joined: 26-February 04
From: near Munich, Germany
Member No.: 2,043



QUOTE(adf @ Sep 16 2005, 03:18 AM)
A more promising solution would be to install the Xqt jumbo pack ... out of space errors
I have just installed the X/Qt-Server, some fonts and some libraries on a C860/C3000.

Works fine and leaves a lot of free space. Couldn't you use the same approach for the SL6000?

-- hns
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post Sep 27 2005, 04:53 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



you'd think. there are 29 megs free in guylhemrom to start. is that enough? Maybe I was doing something wrong, or there was some installer issue.
atm 8m playing w. rc11
Go to the top of the page
 
+Quote Post
koen
post Sep 27 2005, 10:59 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 1,014
Joined: 4-January 05
From: Enschede, The Netherlands
Member No.: 6,107



can X/qt be used without qtopia now? The orginal question was about a tosa without qtopia...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post Sep 27 2005, 01:02 PM
Post #9





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



nope.
you'd have to use pocketworkstation with native vnc (not a bad option these days, and often overlooked.
the problem there is that guylhem's keymap is not what the pocketworkstation vnc is expecting.

the older kernel guylhem put out is just as fast and as up-to date, and works with pocketworkstation. you could just shatprom with an improved kernel.....

there is a thread on how to install pdaxrm on the 6k
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd December 2014 - 03:24 PM