OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topic
> Problem with ZUG How-To documents, Garbled text when clicking on How-To
Foxdie
post Jun 26 2004, 12:21 PM
Post #1





Group: Admin
Posts: 465
Joined: 8-November 03
From: Birmingham, United Kingdom
Member No.: 875



Okay, unless people are already aware, there's a problem with the ZUG HowTo's section. When you click on it your browser shows random characters.

We are aware of this and offroadgeek has already been informed, hopefully he'll fix it soon.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_tapjpa_*
post Jun 26 2004, 12:34 PM
Post #2





Guests






He was working on it foxdie. Hope he gets it going.
Here's another thread on it: http://www.oesf.org/forums/inde...?showtopic=5131

Jim
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Foxdie
post Jun 26 2004, 12:39 PM
Post #3





Group: Admin
Posts: 465
Joined: 8-November 03
From: Birmingham, United Kingdom
Member No.: 875



I'm an idiot biggrin.gif *locks posts*
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_tapjpa_*
post Jun 26 2004, 12:46 PM
Post #4





Guests






No your not a total idiot wink.gif this is actually a different problem from what was orginally posted just hope ORG knows...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 30th October 2014 - 06:26 AM