OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Diag But No Boot 3100, Some useful suggestions?
adf
post Aug 29 2006, 02:13 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



I was re doing my 3100,, as i wasn't happy with my partition scheme.

I did a nand erase from the diag menu--it was late at night and the thing wasn't doing the nand backup (because the card i was using was formatted fat32 rather than fat126)

I can get to the D+M menus, do a nand restore--which says "OK" and gives every indication that all is well.


I reset, hit power.......and nothing comes up on the screen

I left it for an hour with no battery, unpluged---no change..

I hope, but very much doubt that i have a corrupt zip ( I dl'd from trisoft--known good image)

IDeas? sugggestions? methods? help?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cresho
post Aug 29 2006, 03:14 PM
Post #2





Group: Moderators
Posts: 1,619
Joined: 29-October 03
From: Los Angeles
Member No.: 809



use a compact flash. fat16 cuz you probably dont have your sd formated correctly. Make sure its fat16 and try a restore again in the DM menu. Redownload the image again but try it from this location just in case.

http://downloads.conics.net/pda/zaurus-sl-...ND-original.zip

make sure you guys buy from conics or trisoft or both cuz they put this stuff out and its like free support for the community.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post Aug 29 2006, 09:33 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



QUOTE(Cresho @ Aug 29 2006, 11:14 PM)
use a compact flash.  fat16 cuz you probably dont have  your sd formated correctly.  Make sure its fat16  and try a restore again in the DM menu.  Redownload the image again but try it from this location just in case.

http://downloads.conics.net/pda/zaurus-sl-...ND-original.zip

make sure you guys buy from conics or trisoft or both cuz they put this stuff out and its like free support for the community.
*

Turned out to be a corrupt zip, after all. ahppily on my way to a "stable" pdax setup.
Now I gotta figure out how to make my z talk to the modem in the voq.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TRIsoft
post Aug 30 2006, 07:01 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 332
Joined: 6-June 04
From: Hannover, Germany
Member No.: 3,587



Hi,
QUOTE
Turned out to be a corrupt zip, after all. ahppily on my way to a "stable" pdax setup.

oooops. Could you please confirm if it was a bad download or if our file
is corrupted ? I don't think so, because we have tons of downloads and
no complaints so far.
QUOTE
make sure you guys buy from conics or trisoft or both cuz they put this stuff out and its like free support for the community.

Good idea laugh.gif

///TRIsoft

Marc Stephan
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post Aug 30 2006, 08:13 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



QUOTE(TRIsoft @ Aug 30 2006, 03:01 PM)
Hi,
QUOTE
Turned out to be a corrupt zip, after all. ahppily on my way to a "stable" pdax setup.

oooops. Could you please confirm if it was a bad download or if our file
is corrupted ? I don't think so, because we have tons of downloads and
no complaints so far.
QUOTE
make sure you guys buy from conics or trisoft or both cuz they put this stuff out and its like free support for the community.

Good idea laugh.gif

///TRIsoft

Marc Stephan
*


sorry about the confusion. Your stuff is jus t fine. The download got corrupted somehow, I re dl'd and all is well. The problem was entirely to do with the machine i did the initial download on, Not at all a problem with the trisoft site
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2014 - 04:20 PM