OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Windows 2000 not installing NDIS driver
wirawan0
post May 3 2004, 06:30 AM
Post #1





Group: Validating
Posts: 21
Joined: 8-March 04
From: VA, USA
Member No.: 2,210



My windows 2000 box got rebooted this weekend (maybe power failure), and now the NDIS driver wouldn't get loaded when I put my Zaurus (SL-5600) on the cradle. Why is this? I am really frustrated, since I can't get into it via SSH without NDIS 5 connection.

I tried many times to uninstall then re-install the driver, it wouldn't work. The NDIS driver would not be requested by Windows.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wirawan0
post Jun 14 2004, 08:42 AM
Post #2





Group: Validating
Posts: 21
Joined: 8-March 04
From: VA, USA
Member No.: 2,210



In case one would care, last time I did the following: bring up Zaurus manager, set back the communication protocol to USBIO. Press OK. Bring up the same program from the second time, set the communication protocol to TCP/IP. Now the NDIS5 driver should be reinstalled.

Note: I did quite a few times of install/reinstall/remove kind of things before eventually hitting at this solution myself. If you can't use the sequence I mentioned above, try uninstalling the driver, re-installing it, then do what I did above. Unfortunately I can't find a way that's less magical ("unexplainable why") than these steps. :-( :-(
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 08:15 PM