OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Where To Download Netgear Ma701 Driver ?
wlaw
post May 16 2007, 11:32 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 28
Joined: 10-May 07
Member No.: 16,351



I am running pdaXrom beta 3 with netgear MA701 wifi card . Could anyone tell me where to make this work on my C3100 ?

My wireless monitor shows that no wifi network card is detected .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Capn_Fish
post May 22 2007, 08:24 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,350
Joined: 30-July 06
Member No.: 10,575



Which wireless monitor? The one in the taskbar?

I would check what "cardctl ident 1" returns in the console. That will tell you if your card is recognized.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
paulo
post Dec 3 2007, 08:17 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 10
Joined: 3-December 07
Member No.: 21,022



QUOTE(Capn_Fish @ May 22 2007, 08:24 AM) *
Which wireless monitor? The one in the taskbar?

I would check what "cardctl ident 1" returns in the console. That will tell you if your card is recognized.



My Ma701 show me 2, one wifi0 on "cardctl ident 1", and wlan0 on "cardctl ident 0"

I can make #ifconfig wlan0 up.

They say tha i don't have any card.

Some one can help me to config my Ma701 on my zaurus Sl-3100?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
the_oak
post Dec 7 2007, 04:33 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 426
Joined: 10-February 04
From: Virginia, USA
Member No.: 1,794



Have you installed wlan-ng ipk for your distribution and tried lsmod to see if prism2_cs loads? I don't have the same Z as you, but I used to have a 5500 and used that CF WIFI card just fine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
paulo
post Dec 18 2007, 01:45 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 10
Joined: 3-December 07
Member No.: 21,022



I install but it is the same problem.

On
# iwconfig
show
# wlan0 no wireless extension

then I make
#ifconfig wlan0 up
show
# no such device

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Capn_Fish
post Dec 18 2007, 01:57 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 2,350
Joined: 30-July 06
Member No.: 10,575



Try
CODE
iwconfig wifi0 up
Go to the top of the page
 
+Quote Post
paulo
post Mar 23 2008, 02:45 PM
Post #7





Group: Members
Posts: 10
Joined: 3-December 07
Member No.: 21,022



Any one can put this Ma701 Netgear work on a SL-3100.

Its impossible to put it working on my zaurus, I try Qtopia and PdaXrom, and noting.

The Ma701 it is fine, and work on other devices, but on zaurus 3100 it is impossible.

Some one can help me.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
paulo
post Apr 10 2008, 03:34 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 10
Joined: 3-December 07
Member No.: 21,022



Hello..........................

I don't belive.

No one have a Zaurus 3100 and a NETGEAR MA701.

Some one can help me.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jon_J
post Apr 10 2008, 08:29 PM
Post #9





Group: Members
Posts: 1,843
Joined: 31-December 05
From: Illinois USA
Member No.: 8,821



There was a bit of discussion regarding the netgear ma701 in the pdaXrom subforum.
I did a search and got 11 threads.
http://www.oesf.org/forum/index.php?act=Se...e=netgear+ma701

It seems that this card has the same MANFID as some other cards and uses a different driver than "those" cards.
This thread should help you get started. Check Meanie's response in this thread. Remember this is for pdaXrom, but the drivers are the same and the config files are very similar as Sharp/Cacko.
http://www.oesf.org/forum/index.php?showto...l=netgear+ma701
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2014 - 05:36 PM