OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Dosbox In 0.81
amdonati
post Aug 21 2006, 12:52 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 155
Joined: 14-January 04
Member No.: 1,434



I have tried to launch dosbox, but I always receive a "no file found" error.
The file seem to be there so I do not know what is happening.
Did someone else had the same problem?
Coud you solve it?
Regards,
Adalberto
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Sep 3 2006, 01:06 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



QUOTE(amdonati @ Aug 21 2006, 06:52 PM)
I have tried to launch dosbox, but I always receive a "no file found" error.
The file seem to be there so I do not know what is happening.
Did someone else had the same problem?
Coud you solve it?
Regards,
Adalberto
*


looks like I compiled it wrongly. it needs the zgcc image to be mounted in order to work.i will recompile it again so it doesn't need it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dougeeebear
post Sep 3 2006, 03:54 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 551
Joined: 8-July 04
From: Mid-South, USA
Member No.: 3,959



I'm having the same problem here

I'd really be grateful if I could get it working on my C1000.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
amdonati
post Sep 3 2006, 01:42 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 155
Joined: 14-January 04
Member No.: 1,434



[/quote]
looks like I compiled it wrongly. it needs the zgcc image to be mounted in order to work.i will recompile it again so it doesn't need it.
*

[/quote]
Would be really nice, Thank you,
Adalberto
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Sep 3 2006, 05:25 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



[quote=amdonati,Sep 4 2006, 07:42 AM]
[/quote]
looks like I compiled it wrongly. it needs the zgcc image to be mounted in order to work.i will recompile it again so it doesn't need it.
*

[/quote]
Would be really nice, Thank you,
Adalberto
*

[/quote]

you can just mount the zgcc image and then dosbox will run. having a few problems getting dosbox recompiled at the moment and also busy working on icewm...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dougeeebear
post Sep 4 2006, 11:00 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 551
Joined: 8-July 04
From: Mid-South, USA
Member No.: 3,959



QUOTE(Meanie @ Sep 3 2006, 08:25 PM)
you can just mount the zgcc image and then dosbox will run.
*
In looking up zgcc on google, it all looks too complicated for me.
I think I'll just wait for when Dosbox is recompiled.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dougeeebear
post Sep 6 2006, 03:35 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 551
Joined: 8-July 04
From: Mid-South, USA
Member No.: 3,959



I got Dosbox working!!!!

Read this
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Sep 6 2006, 06:37 AM
Post #8





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



ok, fixed it. new package can be downloaded from here: http://zaurus.daemons.gr/menaie/feed/dosbo...0.6.3-3_arm.ipk

this package should work with pdaXqtrom 0.8.x or any variation of X/Qt
it will be included in pdaXqtrom 0.8.2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ken
post Sep 6 2006, 11:55 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 274
Joined: 17-October 04
Member No.: 5,063



QUOTE(Meanie @ Sep 6 2006, 04:37 AM)
ok, fixed it. new package can be downloaded from here: http://zaurus.daemons.gr/menaie/feed/dosbo...0.6.3-3_arm.ipk

this package should work with pdaXqtrom 0.8.x or any variation of X/Qt
it will be included in pdaXqtrom 0.8.2
*


any hope for the Sharp ROM on a 6K?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
daniel3000
post Sep 6 2006, 11:50 PM
Post #10





Group: Members
Posts: 1,002
Joined: 28-April 05
From: Germany
Member No.: 7,027



QUOTE(Meanie @ Sep 6 2006, 04:37 PM)
ok, fixed it. new package can be downloaded from here: http://zaurus.daemons.gr/menaie/feed/dosbo...0.6.3-3_arm.ipk

this package should work with pdaXqtrom 0.8.x or any variation of X/Qt
it will be included in pdaXqtrom 0.8.2
*


Is is also supposed to work under native pdaxrom (1.1.0beta3)?

daniel
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Sep 10 2006, 06:51 PM
Post #11





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



QUOTE(daniel3000 @ Sep 7 2006, 05:50 PM)
QUOTE(Meanie @ Sep 6 2006, 04:37 PM)
ok, fixed it. new package can be downloaded from here: http://zaurus.daemons.gr/menaie/feed/dosbo...0.6.3-3_arm.ipk

this package should work with pdaXqtrom 0.8.x or any variation of X/Qt
it will be included in pdaXqtrom 0.8.2
*


Is is also supposed to work under native pdaxrom (1.1.0beta3)?

daniel
*



I don't know whether it will work or not since I do not have pdaXrom to test it, but it may work
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 09:15 AM