OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Site problems?
post Mar 10 2004, 12:05 PM
Post #1





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



is it just me, or has this site been down lately?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Mar 10 2004, 12:19 PM
Post #2





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



I haven't noticed it being down at all. Though I have been working a lot these days, so I haven't been on the ZUG as much as I normally would.

Anyone else see the site down lately?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dz
post Mar 10 2004, 01:11 PM
Post #3


~


Group: Admin
Posts: 596
Joined: 2-February 04
From: Cape Canaveral, FL
Member No.: 1,667



at school it came up fine.. but for some reason here at home i'm having problems

maybe just a downed router or something?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tamarian
post Mar 10 2004, 01:11 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 45
Joined: 30-January 04
Member No.: 1,617



Yes, I've been getting host not found for a couple of days.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slocaus
post Mar 10 2004, 03:05 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 243
Joined: 16-December 03
From: San Luis Obispo, Ca, USA
Member No.: 1,205



ZUG is open in a tab in FireFox pretty much 24 hours a day. I've not seen any loss of connection, Refreshes real often!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_tapjpa_*
post Mar 10 2004, 04:07 PM
Post #6





Guests






I'm on and off here during all hours of the day and have had no problems.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
padishah_emperor
post Mar 10 2004, 05:24 PM
Post #7





Group: Members
Posts: 849
Joined: 6-March 04
Member No.: 2,180



Yes connection probs here too, I couldn't get on all evening (UK time).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Mar 10 2004, 06:26 PM
Post #8





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



can I have people clarify one thing... are people having connectivity issues with the ZUG site (forums, wiki, faq, etc.) or the downloads,community mirror? the reason I ask is that the main ZUG site is on a server at a colo facility, and the latter is on a server at home (on dsl). So I would expect minor outages with the downloads, community mirror, etc due to simple dsl connectivity issues, and absolutely no down time with the ZUG site.

can I ask that if people are experiencing issues with connecting to the ZUG site, please email zugadmin at zaurususergroup.com with a quick note saying so (maybe even include the error you're getting).

many thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tamarian
post Mar 10 2004, 06:51 PM
Post #9





Group: Members
Posts: 45
Joined: 30-January 04
Member No.: 1,617



QUOTE
can I have people clarify one thing... are people having connectivity issues with the ZUG site (forums, wiki, faq, etc.) or the downloads,community mirror?  the reason I ask is that the main ZUG site is on a server at a colo facility, and the latter is on a server at home (on dsl).  So I would expect minor outages with the downloads, community mirror, etc due to simple dsl connectivity issues, and absolutely no down time with the ZUG site.

can I ask that if people are experiencing issues with connecting to the ZUG site, please email zugadmin at zaurususergroup.com with a quick note saying so (maybe even include the error you're getting).

many thanks


I was not able to access the forum, but I did not try the rest of the site or download area. I just assumed the site was down, based on the message I got.

Today I had no problems, but if this happens again, I'll email you with a traceroute.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CoreyC
post Mar 10 2004, 06:51 PM
Post #10





Group: Members
Posts: 288
Joined: 13-February 04
Member No.: 1,851



I have been having trouble connecting at times on my winxp machine. It happened a couple times last night using IE...

I was able to connect using dillo on my zaurus though... go figure biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_tapjpa_*
post Mar 10 2004, 07:27 PM
Post #11





Guests






Well I did a little research here's the closest thing to any explaination I can find for the "outage's"

http://www.internettrafficreport.com/7day.htm
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th July 2014 - 05:24 PM