OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Dawg Don't Hunt, Search - NOT!
Miami_Bob
post Jun 17 2006, 06:24 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 483
Joined: 10-April 04
From: Miami FL
Member No.: 2,781



Have not been able to get a search request to complete one single time this session. Just sits & stares back at me.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
InSearchOf
post Jun 17 2006, 06:56 AM
Post #2





Group: Admin
Posts: 1,210
Joined: 20-January 06
From: York, Pennsylvania
Member No.: 8,961



Miami Bob... Do you realized how many times you posted the same topic....

Please... refrain from the "Add Topic" button until you get the issue resolved...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Miami_Bob
post Jun 17 2006, 07:49 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 483
Joined: 10-April 04
From: Miami FL
Member No.: 2,781



QUOTE(InSearchOf @ Jun 17 2006, 10:56 AM)
Miami Bob... Do you realized how many times you posted the same topic....

Please... refrain from the "Add Topic" button until you get the issue resolved...
*

Looks like there is a major problem with the board then because, from my browser end, the message NEVER posted successfully at all. And I have been using the same Opera since I started on the board.

Both posting & searching, the browser communicated initially with the site & then just sat with the seconds timer running at the same post or search page for as long as I waited.

Maybe someone should check why the system is not responding properly?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stbrock
post Jun 17 2006, 07:55 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 149
Joined: 17-April 04
Member No.: 2,879



QUOTE(Miami_Bob @ Jun 17 2006, 11:49 AM)
QUOTE(InSearchOf @ Jun 17 2006, 10:56 AM)
Miami Bob... Do you realized how many times you posted the same topic....

Please... refrain from the "Add Topic" button until you get the issue resolved...
*

Looks like there is a major problem with the board then because, from my browser end, the message NEVER posted successfully at all. And I have been using the same Opera since I started on the board.

Both posting & searching, the browser communicated initially with the site & then just sat with the seconds timer running at the same post or search page for as long as I waited.

Maybe someone should check why the system is not responding properly?
*



See the "Is the site server dying?" thread in the Site Suggestions forum. They are working on it and a move is planned.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Miami_Bob
post Jun 17 2006, 08:53 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 483
Joined: 10-April 04
From: Miami FL
Member No.: 2,781



QUOTE(stbrock @ Jun 17 2006, 11:55 AM)
QUOTE(Miami_Bob @ Jun 17 2006, 11:49 AM)
QUOTE(InSearchOf @ Jun 17 2006, 10:56 AM)
Miami Bob... Do you realized how many times you posted the same topic....

Please... refrain from the "Add Topic" button until you get the issue resolved...
*

Looks like there is a major problem with the board then because, from my browser end, the message NEVER posted successfully at all. And I have been using the same Opera since I started on the board.

Both posting & searching, the browser communicated initially with the site & then just sat with the seconds timer running at the same post or search page for as long as I waited.

Maybe someone should check why the system is not responding properly?
*



See the "Is the site server dying?" thread in the Site Suggestions forum. They are working on it and a move is planned.
*



Thanks. First time that I have ever seen this type of problem. Had no idea the sucker was posting since it didn't appear to be doing anything at all. Can someone give me a hint on how to delete the extra posts, since I can not find a delete option anywhere that I have looked.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
offroadgeek
post Jun 17 2006, 10:40 AM
Post #6





Group: Admin
Posts: 1,418
Joined: 18-May 03
From: St. Paul, MN
Member No.: 4



The server has been working great ever since we disabled locate on the box... I'll delete the extra posts...

I also received all 9 PMs from you wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Snappy
post Jun 17 2006, 04:57 PM
Post #7





Group: Members
Posts: 793
Joined: 28-November 04
From: NM, US, sometimes Asia
Member No.: 5,633



btw, are you referring to searching in this forum or on your Z?

on your Z, do a

# find / -name *myfile*
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th December 2014 - 02:42 PM