OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Unable To Install Pdaxii13 Or Openzaurus
arzgi
post Sep 12 2007, 04:39 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 47
Joined: 27-March 06
Member No.: 9,463



I had pdaXii13 installed, and decided to try Cacko. I had problems getting pdaXii13 removed.
I should have gone to sleep hours earlier, but I came to Trisoft pages, and somehow
came to conclusion that NAND is corrupted(!), and downloaded Trisoft's NAND backup
for my SL-C3100. Didn't help either, but the key was to repartition hard drive to its original state.

So now I was able to install Cacko. I resized NAND size to 32 M, as the installer suggested.
Cacko worked fine, but I wanted back pdaXii13. Installation went ok, but after reboot,
kernel reports 'Unknown flash (not normal NAND)', also /dev/dsp is not accesible, after
that X starts in wrong orientation and touch screen does not work.

I found conics had also NAND backups, and downloaded original japanese NAND for SL-C3100.
Same result, or when installing kernel and bootloader in pdaXii13's installer, I got messages
'unable to open /mnt/root/usr/bin, /mnt/root/usr/bin/diff no such file or directory'. Rest of
the (long, full version) went ok, but Zaurus won't boot. Not so big surprise without bootloader.

I need my little beast in a few days, so I thought I can survive with OpenZaurus 3.5.4.1,
has been working for me for a long time. But installer stops right at start:
'----- Zaurus CF updater ----
MODEL:SL-3100
ERROR: Invalid model!
Please reset!'

So either backup NAND (conics or Trisoft) wont'd do the trick, I've also tried to resize
flash NAND to 121 and 64 M using Cacko installer, thought that wrong size could cause mismatch, didn't help. And of course I did not take my own NAND backup before messing
things up. At this point you propably have noticed that a newbie had gone to far, I totally agree rolleyes.gif

I' tried Ångström, and it installs every time, but too beta for my needs.

I know I've messed things up badly, could someone give me a hint please!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
arzgi
post Sep 12 2007, 03:47 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 47
Joined: 27-March 06
Member No.: 9,463



QUOTE(arzgi @ Sep 12 2007, 03:39 PM)
I had pdaXii13 installed, and decided to try Cacko. I had problems getting pdaXii13 removed.
I should have gone to sleep hours earlier, but I came to Trisoft pages, and somehow
came to conclusion that NAND is corrupted(!), and downloaded Trisoft's NAND backup
for my SL-C3100. Didn't help either, but the key was to repartition hard drive to its original state.

*


Well, after reading the good install instructions (thanks meanie!) I now have working
pdaXii13 on my Zaurus. laugh.gif

Still, would be nice to know, why I was unable to install OZ, allthough now it is a curiosity.
Maybe needed workging rom installed, I guess?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st August 2014 - 02:28 AM