OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »  Start new topic
> 5x00 Hardware
    Topic Title Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts  
Dead Sl5500
flash gone wrong
2 DLAlexander 1,367 23rd May 2005 - 03:59 PM
Last post by: DLAlexander
No New Posts  
Sandisk Connect Plus Wireless W. 5500?
Any ROM it will work with??
8 tombraider 2,348 22nd May 2005 - 11:03 PM
Last post by: Hrw
No New Posts  
Broken Sd Slot Thingy...
Will a replacement circuit board work?
6 bkudria 1,538 17th May 2005 - 04:51 AM
Last post by: lardman
No New Posts  
Cdma Modem With Sl-5500
Connecting SL-5500 with CDMA Modem
0 jace48 791 16th May 2005 - 04:21 AM
Last post by: jace48
No New Posts  
1 dansawyer 935 15th May 2005 - 08:19 PM
Last post by: Omicron
No New Posts  
3 Nighthawk98TJ 1,608 15th May 2005 - 07:03 AM
Last post by: lardman
No New Posts  
13 dougeeebear 6,317 3rd May 2005 - 04:36 AM
Last post by: Ram
No New Posts  
Sl5500 Backlight Damaged?
at least seems that it is..
4 steliosx 1,288 29th April 2005 - 05:04 PM
Last post by: JohnKiniston
No New Posts
Did I Break It?
ROM loading.
5 Pele 1,394 29th April 2005 - 04:05 PM
Last post by: Pele
No New Posts  
1 karreg 784 27th April 2005 - 09:14 PM
Last post by: undrwater
No New Posts  
Non Oem Travel Chargers/hotsysnc Cables
Are they safe for your Z?
6 SueZ 1,360 22nd April 2005 - 03:31 PM
Last post by: SueZ
No New Posts  
1 sbergman27 731 20th April 2005 - 01:01 AM
Last post by: omega
No New Posts  
2 kerray 1,000 23rd March 2005 - 02:25 AM
Last post by: kerray
No New Posts  
5 loji 1,239 26th February 2005 - 12:19 PM
Last post by: kahm
No new  
15 sedgetone 2,523 20th February 2005 - 08:59 PM
Last post by: sunomi86
No New Posts  
Case for 5600
Adequate case for 5600
5 waterzap 1,354 16th February 2005 - 03:14 PM
Last post by: wizzard
No New Posts  
It Keeps On Resetting Randomly...
Zaurus 5500 resets at random times
2 qubit 876 9th February 2005 - 09:06 AM
Last post by: qubit
No New Posts
Sl-5600 Specific Implementation Info
What are connected in the Chip Selects?
1 whlie 837 3rd February 2005 - 03:19 AM
Last post by: Mickeyl
No New Posts  
2 kronchev 941 23rd January 2005 - 03:30 AM
Last post by: ran
No New Posts  
Gps Cf
How to run Haicom GPS Hi303s on 5x00 560
1 Cervantes 1,204 23rd January 2005 - 02:02 AM
Last post by: Cervantes
No New Posts  
0 chayimkirshen 818 21st January 2005 - 05:02 AM
Last post by: chayimkirshen
No New Posts  
4 Xaser 3,716 20th January 2005 - 02:55 PM
Last post by: Xaser
No New Posts  
Yab (yet Another Brick)?
Never finishes flash update
6 SanctimoniousApe 1,489 19th January 2005 - 09:55 AM
Last post by: CoreDump
No New Posts  
2 hutchman 1,004 11th January 2005 - 05:26 AM
Last post by: hutchman
No New Posts  
13 aka1nas 2,708 7th January 2005 - 10:22 PM
Last post by: revdjenk
No New Posts  
3 zen_cabbie 1,238 1st January 2005 - 02:09 PM
Last post by: agosine
No New Posts
1 arthurbrownlee 956 30th December 2004 - 08:13 AM
Last post by: arthurbrownlee
No New Posts
13 macroexp 1,469 29th December 2004 - 09:24 AM
Last post by: Teletubbie
No New Posts
2 utrokz 913 25th December 2004 - 12:57 AM
Last post by: sunomi86
No New Posts  
8 zaferaktan 1,640 24th December 2004 - 11:57 PM
Last post by: zaferaktan
No New Posts
1 systemparadox 686 24th December 2004 - 07:42 AM
Last post by: ciro
No New Posts  
Sd Card Problem
My Z is freezing
4 bkudria 1,348 23rd December 2004 - 05:37 AM
Last post by: bkudria
No New Posts  
5 Joeboo 1,974 19th December 2004 - 02:14 PM
Last post by: Joeboo
No New Posts  
0 ToddAWilson 640 17th December 2004 - 01:16 PM
Last post by: ToddAWilson
No New Posts  
12 Warwalker 1,672 13th December 2004 - 11:45 AM
Last post by: STrRedWolf
No New Posts  
How Do I Enable The Hostapi Driver?
Can't get my Pretec WiFi card working.
0 neuroshock 535 6th December 2004 - 11:00 PM
Last post by: neuroshock
No New Posts  
Accessories For Screw Hole On The Back?
SL-5500, manual says yet to be decided
1 systemparadox 770 6th December 2004 - 08:45 PM
Last post by: soycap
No New Posts  
8 woverin 1,562 6th December 2004 - 09:38 AM
Last post by: ensign
No New Posts  
2 LavaDevil 925 4th December 2004 - 03:06 PM
Last post by: grog
No New Posts  
Ambicom Gps-cf Pro Install
Best way to get started?
2 barnarda 1,101 28th November 2004 - 04:20 AM
Last post by: barnarda
No New Posts  
Flip Cover
SL-5500
0 semen 894 19th November 2004 - 06:49 AM
Last post by: semen
No New Posts
0 matmax 654 18th November 2004 - 08:37 AM
Last post by: matmax
No New Posts  
0 strowger 592 17th November 2004 - 03:19 AM
Last post by: strowger
No New Posts  
1 LXLibrarian 657 16th November 2004 - 07:57 AM
Last post by: LXLibrarian
No New Posts  
2 dansawyer 861 11th November 2004 - 04:28 AM
Last post by: stampsm
No New Posts  
sio.zip
where to find it
0 smurfix 597 10th November 2004 - 12:06 AM
Last post by: smurfix
No New Posts
WCF12 install woes
Am I missing something?
2 barnarda 1,155 7th November 2004 - 01:00 PM
Last post by: _Psycho
No New Posts  
blinking battery light
updating the ROM 3.5.1
6 sl5500 1,134 5th November 2004 - 08:02 AM
Last post by: lardman
No New Posts  
5600 external mic work?
same as 5500?
1 zenken 631 2nd November 2004 - 03:46 AM
Last post by: darkpadden
No New Posts
Network Problems
SL-5500, AmbiCom WL1100C-CF
1 LavaDevil 678 25th October 2004 - 06:57 PM
Last post by: LavaDevil
7 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »  Start new topic
1 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

New Posts  New Replies
No New Posts  No New Replies
Hot topic  Hot Topic (New)
No new  Hot Topic (No New) 
Poll  Poll (New)
No new votes  Poll (No New)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
 



Remember these options

RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th February 2015 - 04:42 PM