OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V   1 2 3 > »  Start new topic
> Site Suggestions, Requests, and Updates
    Topic Title Replies Topic Starter Views Last Action
No new Pinned
73 offroadgeek 30,175 17th December 2009 - 10:34 AM
Last post by: ArchiMark
No New Posts Pinned
0 Taim 2,426 21st November 2003 - 08:57 PM
Last post by: Taim
Forum Topics
No New Posts  
0 Jon_J 4,961 8th January 2014 - 09:26 AM
Last post by: Jon_J
No New Posts  
11 dougeeebear 6,751 14th September 2013 - 01:37 PM
Last post by: tux
No New Posts  
1 jcabrer 3,011 11th March 2011 - 12:02 PM
Last post by: tux
Moved  
-- offroadgeek -- 10th April 2010 - 04:51 PM
Last post by: ptoki
No New Posts  
2 uriahgreer 2,053 10th April 2010 - 06:03 AM
Last post by: Frederic Bergeron
No New Posts  
8 koan 2,841 28th December 2009 - 10:27 AM
Last post by: InSearchOf
No New Posts  
0 lennart 1,477 18th September 2009 - 09:46 PM
Last post by: lennart
No New Posts  
6 littlez 5,987 28th April 2009 - 05:50 AM
Last post by: Chero
No New Posts  
9 qwomack 4,592 3rd October 2008 - 08:11 PM
Last post by: Meyer
No New Posts  
1 Kaptain Piper 2,399 12th August 2008 - 11:37 PM
Last post by: pelrun
No New Posts  
Change File Upload System?
To make it work better with the Zaurus
2 Capn_Fish 2,743 17th July 2008 - 08:00 PM
Last post by: Capn_Fish
No New Posts  
Openzaurus Forum Change To Angstrom
since that's the name of the project
2 AeroSigma 2,867 6th July 2008 - 08:35 AM
Last post by: sdjf
No New Posts  
10 dougeeebear 4,460 9th June 2008 - 04:52 AM
Last post by: dz
No New Posts  
Help For Newbies And Old Forum Links That Give 404
And old forum links found with search engines
7 Jon_J 3,935 12th May 2008 - 07:34 AM
Last post by: Jon_J
Closed
1 cortez 2,624 7th May 2008 - 09:05 AM
Last post by: speculatrix
No New Posts  
Attachment Function Again
Can the forum enable .bz2 upload?
4 ZDevil 3,709 16th April 2008 - 01:16 PM
Last post by: ZDevil
Moved  
Moved: Asus Eee Pc?
..support?
-- dz -- 1st March 2008 - 03:33 AM
Last post by: ZDevil
No New Posts
3 HoloVector 4,785 24th February 2008 - 07:33 PM
Last post by: HoloVector
No New Posts
0 tux 2,521 12th December 2007 - 02:09 AM
Last post by: tux
No New Posts  
1 cptpike 2,299 26th November 2007 - 04:17 PM
Last post by: Drake01
No new
Spammers At The Forum?  * 12
new members:- posting spam?
15 tux 6,385 20th November 2007 - 03:03 PM
Last post by: speculatrix
No New Posts  
2 ZDevil 2,474 6th November 2007 - 12:42 PM
Last post by: ZDevil
No New Posts  
Attachments In The Posts Are Gone?
download links all broken
13 ZDevil 4,473 30th October 2007 - 01:59 PM
Last post by: ZDevil
No New Posts  
1 ZDevil 1,924 27th October 2007 - 01:47 PM
Last post by: ZDevil
No New Posts  
3 tux 2,965 16th October 2007 - 03:14 PM
Last post by: dz
No New Posts  
0 Capn_Fish 1,765 14th October 2007 - 08:10 AM
Last post by: Capn_Fish
No New Posts  
Topic has attachmentsAttachment File Extensions
how about more formats?
4 ZDevil 2,817 11th October 2007 - 10:21 AM
Last post by: ZDevil
No New Posts  
8 Meyer 4,207 27th September 2007 - 07:12 PM
Last post by: dz
No new  
28 sdjf 9,754 27th September 2007 - 02:31 PM
Last post by: tux
No New Posts  
New "rom" Forum
about debian eabi or armel ?
8 Chero 4,050 27th September 2007 - 02:28 PM
Last post by: tux
No New Posts  
1 wuurp 2,535 4th September 2007 - 01:11 PM
Last post by: speculatrix
No New Posts  
Request: Add Openmoko/neo1973 Subforum
devices become available soon
5 dhns 3,427 26th July 2007 - 02:22 PM
Last post by: speculatrix
No new  
73 Ling 24,271 16th July 2007 - 09:21 PM
Last post by: tux
No new  
Site Is Broke  * 12
please fix index.php
18 Meanie 8,784 17th May 2007 - 12:56 AM
Last post by: tux
No New Posts  
Trouble Posting To Oesf Wikki
does not let me login/changes my id
0 sdjf 2,087 8th April 2007 - 06:01 AM
Last post by: sdjf
No New Posts  
Topic has attachmentsStrange Numbers When Reading Posts.
click small white box in multipage post
0 Jon_J 1,859 4th April 2007 - 08:07 AM
Last post by: Jon_J
No New Posts  
1 SerpicoUK 2,006 3rd April 2007 - 02:25 PM
Last post by: Meanie
No New Posts  
Is It Just Me
or is the site slower?
6 Meanie 3,343 6th March 2007 - 02:25 PM
Last post by: speculatrix
No New Posts  
7 Ling 4,454 4th March 2007 - 05:31 PM
Last post by: Ling
No new  
Static Site Snapshot/mirror  * 12
for storing on the Z
20 speculatrix 8,571 22nd February 2007 - 11:22 PM
Last post by: speculatrix
No New Posts  
2 Jon_J 3,095 6th February 2007 - 12:46 PM
Last post by: brashley46
No New Posts  
6 Jon_J 4,020 6th February 2007 - 04:51 AM
Last post by: Meanie
No New Posts  
Change Nokia N770 Forum
to Nokia Tablet Forum
6 speculatrix 3,891 1st February 2007 - 04:58 PM
Last post by: dz
No New Posts  
13 chyang 5,405 21st January 2007 - 03:59 AM
Last post by: DaemonsGR
No New Posts  
2 speculatrix 2,506 20th January 2007 - 03:44 PM
Last post by: speculatrix
No New Posts  
Links In Wiki Get Error
Is this just me???
3 harvell 3,200 19th January 2007 - 10:15 AM
Last post by: harvell
No New Posts  
Oesf Main Page Is Fubar'd
Wiki is off line
2 HoloVector 2,342 19th January 2007 - 04:45 AM
Last post by: HoloVector
No New Posts  
0 sdjf 2,336 15th January 2007 - 06:41 AM
Last post by: sdjf
7 Pages V   1 2 3 > »  Start new topic
1 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

New Posts  New Replies
No New Posts  No New Replies
Hot topic  Hot Topic (New)
No new  Hot Topic (No New) 
Poll  Poll (New)
No new votes  Poll (No New)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
 



Remember these options

RSS Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2015 - 10:09 AM