OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  < 1 2 3 4 > Start new topic
> Windows Issues
    Topic Title Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts
Topic has attachmentsMigrate From Palm To Zaurus
most reliable way
9 speculatrix 3,596 1st June 2005 - 06:08 AM
Last post by: technojunkie
No New Posts  
2 wayne 2,448 31st May 2005 - 07:30 AM
Last post by: wayne
No New Posts  
0 jace48 1,514 26th May 2005 - 05:40 AM
Last post by: jace48
No new  
22 jpjackson67 7,109 18th May 2005 - 07:21 AM
Last post by: undrwater
No New Posts  
0 jace48 1,378 18th May 2005 - 06:19 AM
Last post by: jace48
No New Posts  
Exchange Server Sync Problem
after changing Exchangeserver no syncing
4 woec_b 4,499 12th May 2005 - 07:08 AM
Last post by: witzgall
No New Posts  
1 haskell 1,522 29th March 2005 - 12:02 PM
Last post by: haskell
No New Posts  
Sync Problem
zaurus doesn't show transfered dates
0 haskell 1,262 29th March 2005 - 11:55 AM
Last post by: haskell
No New Posts
No Sync - Intellisync on PC & SL-3000
Can't connect PC & SL-3000 to Sync
12 ArchiMark 4,084 17th March 2005 - 02:20 AM
Last post by: melee
No New Posts  
Help: Www Through Usb (winxp-pdaxrom)
canĀ“t find a solution...
1 Sam Hell 1,581 15th March 2005 - 04:12 AM
Last post by: ferdinauta
No New Posts  
0 ahappybalance 1,269 14th March 2005 - 07:09 PM
Last post by: ahappybalance
No New Posts  
7 r0bin 3,165 8th March 2005 - 04:23 AM
Last post by: r0bin
No New Posts  
Openzaurus And The Sdl-5600
unrecognized usb device
2 stechz 1,575 7th March 2005 - 08:46 AM
Last post by: lardman
No New Posts  
0 undrwater 1,372 4th March 2005 - 09:27 AM
Last post by: undrwater
No New Posts  
2 big_thumb_ww 3,728 3rd March 2005 - 02:13 AM
Last post by: zeuss23
No New Posts  
0 madrak 1,326 28th February 2005 - 12:38 AM
Last post by: madrak
No new  
25 wizzard 6,785 19th February 2005 - 12:00 AM
Last post by: gojira
No New Posts
Connecting
enable local area connection
0 ba369 1,292 4th February 2005 - 10:34 AM
Last post by: ba369
No New Posts
Cradle / Usb Cable Under Windows Nt4?
How do I get my Z to work under NT4?
2 Fraggy 1,620 30th January 2005 - 12:27 PM
Last post by: Fraggy
No New Posts  
Botched Sysnc/usb Driver Install - Help
I really messed this one up
2 markpmc 1,601 28th January 2005 - 10:01 AM
Last post by: markpmc
No New Posts  
0 bobo12345 1,157 26th January 2005 - 10:16 PM
Last post by: bobo12345
No New Posts  
Win Xp Usb Driver
Looking for SL_C750 Win XP USB driver
1 david_dahan 1,516 18th January 2005 - 03:33 AM
Last post by: david_dahan
No New Posts
6 dcbpe 2,154 17th January 2005 - 01:54 PM
Last post by: vanstrien
No New Posts  
Connecting Using Usb Cable
Pronbolems synching using USB Cable
1 granbajo 1,453 14th January 2005 - 11:54 PM
Last post by: granbajo
No New Posts  
0 dodge 1,156 13th January 2005 - 06:06 AM
Last post by: dodge
No New Posts
Usb Driver With Xp Pro, Sl5000d
Intellisync Install Unsuccessful
4 gsja_ent 1,996 12th January 2005 - 08:08 AM
Last post by: lardman
No New Posts
Api Error
Can't finish syncin due to API problem
1 mpers3 1,354 30th December 2004 - 08:01 AM
Last post by: mpers3
No New Posts  
0 jace48 1,197 22nd December 2004 - 02:34 AM
Last post by: jace48
No new  
Topic has attachmentsmkcramfs for cygwin  * 12
Anyone know where I can get it
17 ShiroiKuma 4,918 16th December 2004 - 12:30 AM
Last post by: ShiroiKuma
No New Posts
3 LavaDevil 2,014 15th December 2004 - 06:47 AM
Last post by: siyuan
No New Posts  
0 Yippee38 1,011 14th December 2004 - 11:28 AM
Last post by: Yippee38
No New Posts
XP SP2 --> no connection
Cannot sync anymore
4 .mau. 3,597 14th December 2004 - 07:11 AM
Last post by: webslngr
No New Posts  
2 mikew 1,438 14th December 2004 - 06:55 AM
Last post by: mikew
No New Posts
Having Trouble Backing Up
File with invalid character stop backup
2 sergio 1,195 10th December 2004 - 01:58 AM
Last post by: sergio
No New Posts  
Browsing The Windows Network
How to brows the Windows workgroup
1 -Craig- 1,292 6th December 2004 - 10:44 PM
Last post by: doseas
No New Posts  
1 shula 1,127 30th November 2004 - 11:57 AM
Last post by: offroadgeek
No New Posts  
C860 USB Not detecting
C860 USB Not detecting
10 Bundabrg 3,080 28th November 2004 - 03:30 PM
Last post by: shula
No New Posts
TERMCMD_ERR_NETWORK_RESPONSE
IntelliSync with Zaurus SL 5500
1 karthik 1,513 22nd November 2004 - 07:51 PM
Last post by: vtrandal
No New Posts  
1 nyar 1,187 21st November 2004 - 10:59 PM
Last post by: dietmar
No New Posts  
Hostname problem WinXP-OZ 3.5.1
No DNS queries answered
2 acpkendo 1,187 16th November 2004 - 04:30 AM
Last post by: Stubear
No New Posts  
2 msecaur 1,676 9th November 2004 - 05:48 AM
Last post by: msecaur
No New Posts  
6 twpd 2,798 7th November 2004 - 02:00 AM
Last post by: vanstrien
No New Posts  
3 -Fabri70- 1,343 23rd October 2004 - 10:22 PM
Last post by: Stubear
No New Posts  
0 -Guest_Fred- 793 15th October 2004 - 03:28 PM
Last post by: -Guest_Fred-
No New Posts  
0 twpd 1,014 5th October 2004 - 01:45 PM
Last post by: twpd
No New Posts  
0 grabri 1,327 5th October 2004 - 01:13 PM
Last post by: grabri
No New Posts  
0 kr5kernel 887 4th October 2004 - 05:24 AM
Last post by: kr5kernel
No New Posts  
2 projekt 1,480 27th September 2004 - 05:00 AM
Last post by: projekt
No New Posts  
CF wireless card
Z does not see card
0 lestiles 982 24th September 2004 - 02:15 PM
Last post by: lestiles
No New Posts  
4 lestiles 1,365 24th September 2004 - 01:51 AM
Last post by: lestiles
4 Pages V  < 1 2 3 4 > Start new topic
1 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

New Posts  New Replies
No New Posts  No New Replies
Hot topic  Hot Topic (New)
No new  Hot Topic (No New) 
Poll  Poll (New)
No new votes  Poll (No New)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
 



Remember these options

RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2014 - 05:42 PM