OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

55 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »  Start new topic
> Angstrom & OpenZaurus
    Topic Title Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts  
2 VirtusRex 1,573 29th January 2007 - 06:22 PM
Last post by: darmou
No New Posts  
1 hannes 1,221 27th January 2007 - 08:23 PM
Last post by: Antikx
No New Posts  
2 vputz 1,531 26th January 2007 - 11:25 AM
Last post by: jerrybme
No New Posts  
0 Mongoosefred 1,528 26th January 2007 - 06:02 AM
Last post by: Mongoosefred
No New Posts  
Oz On The Sl-3200
Can I go back to sharps rom?
2 Joshp 1,491 22nd January 2007 - 05:15 PM
Last post by: Joshp
No New Posts  
Topic has attachmentsOz(hentges) Wifi Help Needed.
New WIFI card doesnt work
11 JohnKiniston 3,016 21st January 2007 - 08:34 PM
Last post by: faxguy
No New Posts  
How To Turn Wireless Off (cleanly) In Opie On Tosa
Netwrok app says it failed to shutdown
3 adf 1,871 21st January 2007 - 07:04 PM
Last post by: undrwater
No New Posts  
0 ashikase 2,148 20th January 2007 - 09:12 PM
Last post by: ashikase
No New Posts  
9 vputz 2,416 20th January 2007 - 05:36 PM
Last post by: undrwater
No New Posts  
New Kernel Install
Howto install an updated kernel ?
4 miloo 1,681 20th January 2007 - 03:32 AM
Last post by: miloo
No New Posts  
4 blhoward2 1,947 20th January 2007 - 03:23 AM
Last post by: emikwhe
No New Posts  
0 miloo 1,756 19th January 2007 - 09:53 AM
Last post by: miloo
No New Posts
1 alhazred 1,617 19th January 2007 - 05:16 AM
Last post by: koen
No New Posts  
1 xjqian 1,137 19th January 2007 - 04:13 AM
Last post by: lardman
No new  
Topic has attachmentsOz 3.5.4.1 Beta 2 Questions
Bugs? Or am I a dummy?
14 Antikx 4,145 18th January 2007 - 10:53 PM
Last post by: xjqian
No New Posts  
5 malik 3,181 18th January 2007 - 04:16 AM
Last post by: malik
No New Posts  
Wireless 3.5.4.2 Tosa Gpe
(yes, I checked the wiki-)
5 adf 2,405 17th January 2007 - 08:17 PM
Last post by: xjqian
No New Posts  
Custom Keymappings?
especially sticky keys?
1 Meanie 1,206 17th January 2007 - 06:46 PM
Last post by: undrwater
No New Posts  
1 dansawyer 1,367 14th January 2007 - 02:52 PM
Last post by: lardman
No New Posts  
Oz Wiki?
(having problems?)
3 Antikx 1,799 11th January 2007 - 11:15 AM
Last post by: jetblack101
No New Posts  
3 lyzaro 2,145 10th January 2007 - 04:05 PM
Last post by: lyzaro
No New Posts  
Gnomesword
gnomesword2 has quit unexpectedly
6 Antikx 3,086 10th January 2007 - 07:15 AM
Last post by: alee16
No new  
215 Hrw 54,912 10th January 2007 - 01:23 AM
Last post by: zmiq2
No New Posts  
0 mokawi 2,321 9th January 2007 - 09:25 PM
Last post by: mokawi
No New Posts  
Oz Installation (borzoi/terrier)
using internal flash instead of hd
6 malik 2,665 9th January 2007 - 07:40 AM
Last post by: malik
No New Posts  
Opie-sheet On Spitz Oz3541
SIGSEGV when selecting Format Cells
0 mikerog25 1,239 7th January 2007 - 01:29 PM
Last post by: mikerog25
No New Posts  
0 alvises 896 7th January 2007 - 12:26 PM
Last post by: alvises
No New Posts  
Kde Pims For Gpe
Are they already available?
1 alee16 1,551 7th January 2007 - 02:06 AM
Last post by: ofels
No New Posts  
Oz As X10 Controller
has anybody tried this?
0 hvontres 1,282 5th January 2007 - 08:19 AM
Last post by: hvontres
No New Posts  
5 joewandy 3,006 4th January 2007 - 09:44 PM
Last post by: joewandy
No New Posts  
3 darmou 2,360 4th January 2007 - 04:36 AM
Last post by: darmou
No New Posts  
5 alban42 3,070 3rd January 2007 - 11:46 AM
Last post by: alban42
No New Posts  
1 piltdown 1,260 3rd January 2007 - 06:14 AM
Last post by: ofels
No New Posts  
Help Configuring Bluetooth?
bluetooth on OZ current
2 A5DF 1,909 2nd January 2007 - 10:25 AM
Last post by: A5DF
No New Posts  
5 Storm 2,403 1st January 2007 - 02:37 PM
Last post by: rolf
No New Posts
New 2007 - !
happy new year !
2 sandraissa 2,112 1st January 2007 - 12:22 PM
Last post by: Cresho
No New Posts  
Gnomesword Errors
won't load after install
2 alee16 1,821 30th December 2006 - 07:35 PM
Last post by: alee16
No New Posts  
Sound In Opie (sl3200)
Sound not working
3 webo 1,697 30th December 2006 - 05:47 PM
Last post by: webo
No New Posts  
9 agraef 3,116 29th December 2006 - 09:33 AM
Last post by: Hrw
No New Posts  
2 darmou 2,040 28th December 2006 - 05:42 PM
Last post by: darmou
No New Posts  
Altboot Opie Hangs On Bootsplash
only happens to loop-image opie on sd
3 kai 1,803 28th December 2006 - 06:22 AM
Last post by: agraef
No New Posts  
Installing Hentges Opie Rfs/loop-file
Getting past the gag-window
4 chrisl 2,610 27th December 2006 - 09:27 PM
Last post by: joewandy
No New Posts  
2 hannes 2,553 26th December 2006 - 11:48 AM
Last post by: hannes
No New Posts  
Q 7.6 Available For Oz 3.5.4
Functional programming language
0 agraef 1,271 24th December 2006 - 04:51 PM
Last post by: agraef
No New Posts  
Strange Random Behaviour With Smc2642w
S/t OK, s/t blank screen, s/t no card,..
0 elKano 952 12th December 2006 - 08:59 AM
Last post by: elKano
No New Posts  
Impressions And Thoughts
Returned to OZ - thoughts that arose
2 ofels 2,278 11th December 2006 - 05:09 AM
Last post by: ofels
No New Posts  
4 caritas 2,788 10th December 2006 - 05:03 PM
Last post by: STrRedWolf
No New Posts  
1 dansawyer 1,211 10th December 2006 - 09:21 AM
Last post by: dansawyer
No New Posts  
Akita Hentges 1.0.x Gpe Notes
Some pitfalls I stumbled through...
0 STrRedWolf 971 9th December 2006 - 05:22 PM
Last post by: STrRedWolf
No New Posts  
3.5.4.1-alpha2 And Bluetooth Socket Rev G
Working..but only up to 3.5.4.1-test
10 ant 2,749 9th December 2006 - 08:05 AM
Last post by: ant
55 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »  Start new topic
1 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

New Posts  New Replies
No New Posts  No New Replies
Hot topic  Hot Topic (New)
No new  Hot Topic (No New) 
Poll  Poll (New)
No new votes  Poll (No New)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
 



Remember these options

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2015 - 12:01 PM