OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Botched Sysnc/usb Driver Install - Help, I really messed this one up
markpmc
post Jan 21 2005, 03:12 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 62
Joined: 16-December 03
Member No.: 1,089



Well in my rush to play w/ my new S3K I didn't do enough research on the sync setup.

First I installed the USB drivers.

I was actually able to browse the internel disk on the 3K with windows explorer for a bit.

Then I installed the intellisync software from the sharp site. You know, the one that doesn't work. It's pretty much downhill from here.

I've uninstalled, reinstalled the sync software from the trisoft site and nothing seems to work. I think the problem is that I have multiple SL series devices in my device manager --> Net Apapters section. I have:

2 SL Series - Deterministic Network Enhancer miniports
2 SL Series - Packet Scheduler Miniports

My basic plan is to remove these, but windows will not let me uninstall these devices. I'm also unable to delete them directly from the registry.

How do I get rid of these devices?

Thanks,

Markpmc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
markpmc
post Jan 28 2005, 10:01 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 62
Joined: 16-December 03
Member No.: 1,089



Well sync works now.

Turns out that my problem was the USB port I'd been using. Syncing works fine w/ the docking station. At least one of the built in USB ports will not sync. I'll try the other tonight.

markpmc
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th December 2014 - 11:28 AM