OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> C1000 Cross-compiler Setup...
Ragnorok
post May 12 2005, 07:09 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 298
Joined: 27-October 03
From: Greenfield, NH
Member No.: 781



- I've finally gotten an usable (as in new enough hardware for noticable performance) Linux installation so I can set up for compilation for the C1000. I have an old (glacially slow) Linux setup for compiling for the SL-5500. If I use the same setup (install files, environment, configuration, etc) I used for the SL-5500, will it work on the C1000? It doesn't *seem* like it should.
- I searched this forum for "C1000" and found not a single post. So I searched the parent for "C1000" and found one post, but that guy appears to be doing local compilation (directly on the Z) instead of cross-compiling on Linux. It may be in another forum, but "Everything Development" sure seemed like the obvious place to look!! (cheshire grin)
- Any clues out there? Thanks for your time...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kahm
post May 12 2005, 08:45 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 657
Joined: 29-September 04
Member No.: 4,809



It's all still Qtopia 1.5.4, so your old environment should still work. I've use the old tools and instructions to compile for the 860...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ragnorok
post May 13 2005, 08:27 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 298
Joined: 27-October 03
From: Greenfield, NH
Member No.: 781



- Wouldn't the virtual framebuffer geometry be wrong? Or is that configurable? Guess I should try it and see, huh? (drool) The other hardware is soooooo sllllooooowwww that I haven't touched it in months and months.
- Basically just trolling for caveats and whatnot. Thanks for your time...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lpotter
post May 13 2005, 01:51 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 451
Joined: 27-November 03
From: Brisbane, Australia
Member No.: 1,001



QUOTE(Ragnorok @ May 14 2005, 02:27 AM)
- Wouldn't the virtual framebuffer geometry be wrong?  Or is that configurable?  Guess I should try it and see, huh?  (drool)  The other hardware is soooooo sllllooooowwww that I haven't touched it in months and months.
- Basically just trolling for caveats and whatnot.  Thanks for your time...
*


Qtopia.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ragnorok
post May 13 2005, 05:06 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 298
Joined: 27-October 03
From: Greenfield, NH
Member No.: 781



- Thanks for the hand holding! Shouldn't have *needed* it, but thanks!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd October 2014 - 04:30 AM