OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problems Synchronizing Only Contacts, SLC3000 - problems syncing contacts
bear426
post May 15 2005, 09:02 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 16
Joined: 11-May 05
Member No.: 7,116



I finally got my system and SLC3000 unit to communicate so that I was successful in synching both my Outlook tasks and calendar. Oddly though, the unit is not able to communicate using TCP/IP, like it once did - it only communicates now when the setting is at I/O Default. Anyway, despite the successful sync of my tasks and calendar, it is not synching any of my contacts. I keep getting a PC link error message and asking me to unplug the cable, wait 30 seconds and replug it. I still get nothing. It communicates to sync the contacts, but once it starts writing to the Zaurus, that's when it fails. I looked at my contacts to see if there are any odd letters or numbers or symbols, and don't see any unless symbols like ( or & or the like are what is causing the failure. Does anyone know what I might need to do to my Outlook contacts in order to sync them? I have nearly 600 contacts, and refuse to type them all individually. Anyone's help is greatly appreciated.\
Jennifer blink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Omicron
post May 23 2005, 07:06 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 608
Joined: 14-April 04
Member No.: 2,853



QUOTE(bear426 @ May 16 2005, 12:02 AM)
I finally got my system and SLC3000 unit to communicate so that I was successful in synching both my Outlook tasks and calendar.  Oddly though, the unit is not able to communicate using TCP/IP, like it once did - it only communicates now when the setting is at I/O Default.  Anyway, despite the successful sync of my tasks and calendar, it is not synching any of my contacts.  I keep getting a PC link error message and asking me to unplug the cable, wait 30 seconds and replug it.  I still get nothing.  It communicates to sync the contacts, but once it starts writing to the Zaurus, that's when it fails.  I looked at my contacts to see if there are any odd letters or numbers or symbols, and don't see any unless symbols like ( or & or the like are what is causing the failure.  Does anyone know what I might need to do to my Outlook contacts in order to sync them?  I have nearly 600 contacts, and refuse to type them all individually.  Anyone's help is greatly appreciated.\
Jennifer  blink.gif
*


You need to post this in the 3000 forum. This is the ARCHOS Forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd December 2014 - 04:10 PM