OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> A Bug Notice From A Newbie, Some problems with Midnight Commander
matrix200
post Jun 30 2005, 01:11 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 47
Joined: 27-June 05
From: Israel
Member No.: 7,469



First of all hi all I just joined smile.gif
And thanks to the Admins that fixed my mistake with registration.
Now to the point.
I have installed qconsole and mc 4.6
In the help screen it seems all the text is missing the first char.
(Text is visible only from the second character and so on).
Any suggestions what might be causing it?

I am using it with -a to avoid seeing these rectangles instead of japanese letters.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies (1 - 2)
freizugheit
post Jun 30 2005, 06:42 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 409
Joined: 7-November 03
Member No.: 811



Please post the site for mc 4.6 here.

The verson at http://www.dasgehtdichnichtsan.de/zaurus/smbmount.html works well with SL-5X00 machines.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
matrix200
post Jun 30 2005, 11:49 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 47
Joined: 27-June 05
From: Israel
Member No.: 7,469



I have downloaded it using that page (locate it on the page).
http://www.zaurususergroup.org/modules.php...=titleA&show=10

The link is from elsix apparently.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th November 2014 - 08:16 PM