OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Can't Run My Own Simple Java Apps With Jeode, but I can run Primtest, Quasar
bfsmith9
post Jul 4 2005, 09:13 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 6
Joined: 3-April 05
Member No.: 6,777



Hi all.
I've been having some problems with jeode on Opie. I installed jeode, and had some problems running anything at first. There was something wrong with oz-compat, so I reinstalled it today. Then I ran oz-compat on both PrimTest and Quasar - sweet success! So I figured - no problem, now I'll be able to run my own apps that I compiled on my Linux box. I had been able to run both a "Hello World" app and another thing from the Sun Website that puts a funky little design in a window when I was using Jeode on the Sharp ROM. But here, I can't get either of these to work at all. The most recent error I had was: "/opt/QtPalmtop/bin/evm: symbol lookup error: /opt/QtPalmtop/bin/evm: undefined symbol: _7QString.shared_null".

If anyone has any thoughts on how I can get these going I'd be much obliged - I'd really love to be using the zaurus to work with my own java programs, and I don't think I could go back to the Sharp ROM. This is all on a 5600 with Opie 3.5.2.

Thanks,
Barry
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Mongoosefred
post Jul 5 2005, 04:31 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 31
Joined: 18-September 04
From: London
Member No.: 4,639



QUOTE(bfsmith9 @ Jul 5 2005, 05:13 AM)
Hi all.
I've been having some problems with jeode on Opie. I installed jeode, and had some problems running anything at first. There was something wrong with oz-compat, so I reinstalled it today. Then I ran oz-compat on both PrimTest and Quasar - sweet success! So I figured - no problem, now I'll be able to run my own apps that I compiled on my Linux box. I had been able to run both a "Hello World" app and another thing from the Sun Website that puts a funky little design in a window when I was using Jeode on the Sharp ROM. But here, I can't get either of these to work at all. The most recent error I had was: "/opt/QtPalmtop/bin/evm: symbol lookup error: /opt/QtPalmtop/bin/evm: undefined symbol: _7QString.shared_null".

If anyone has any thoughts on how I can get these going I'd be much obliged - I'd really love to be using the zaurus to work with my own java programs, and I don't think I could go back to the Sharp ROM. This is all on a 5600 with Opie 3.5.2.

Thanks,
Barry
*



I had this issue when I went to 3.5.3.
I never have managed figure out why Jeode would sometimes work and sometimes not, must be some thing to do with the state of the moon or the tides or something.

Check the compat stuff, I'm really sure it's that.
(I fixed it by using Watapon instad of OZ wink.gif ).
-MF
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2014 - 04:17 PM