OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Can't Run My Own Simple Java Apps With Jeode, but I can run Primtest, Quasar
bfsmith9
post Jul 4 2005, 09:13 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 6
Joined: 3-April 05
Member No.: 6,777



Hi all.
I've been having some problems with jeode on Opie. I installed jeode, and had some problems running anything at first. There was something wrong with oz-compat, so I reinstalled it today. Then I ran oz-compat on both PrimTest and Quasar - sweet success! So I figured - no problem, now I'll be able to run my own apps that I compiled on my Linux box. I had been able to run both a "Hello World" app and another thing from the Sun Website that puts a funky little design in a window when I was using Jeode on the Sharp ROM. But here, I can't get either of these to work at all. The most recent error I had was: "/opt/QtPalmtop/bin/evm: symbol lookup error: /opt/QtPalmtop/bin/evm: undefined symbol: _7QString.shared_null".

If anyone has any thoughts on how I can get these going I'd be much obliged - I'd really love to be using the zaurus to work with my own java programs, and I don't think I could go back to the Sharp ROM. This is all on a 5600 with Opie 3.5.2.

Thanks,
Barry
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th December 2014 - 03:24 PM