OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Firefox Wont Start...help?
bam
post Jul 8 2005, 06:56 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 1,213
Joined: 9-June 05
From: Gobi Desert, Mongolia
Member No.: 7,306



installed xqt jumbo+scripts+firefox, now xserver window pops up but alas no firefox....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adf
post Jul 8 2005, 08:14 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,821
Joined: 13-September 04
From: Wasilla Ak.
Member No.: 4,572



QUOTE(bam @ Jul 9 2005, 02:56 AM)
installed xqt jumbo+scripts+firefox, now xserver window pops up but alas no firefox....
*

using the right version of firefox?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bam
post Jul 8 2005, 08:20 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 1,213
Joined: 9-June 05
From: Gobi Desert, Mongolia
Member No.: 7,306



QUOTE(adf @ Jul 8 2005, 08:14 PM)
QUOTE(bam @ Jul 9 2005, 02:56 AM)
installed xqt jumbo+scripts+firefox, now xserver window pops up but alas no firefox....
*

using the right version of firefox?
*




dunno what is the right one?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Jul 8 2005, 11:56 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



try starting firefox as root.

I might recompile a newer version of firefox based on the 1.0 codebase if I get the time and then all these problems should go away...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bam
post Jul 10 2005, 07:06 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 1,213
Joined: 9-June 05
From: Gobi Desert, Mongolia
Member No.: 7,306



tried, no-go:(
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st November 2014 - 12:27 AM