OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Bluetooth Problem On Henntges Oz 3.5.3, Getting Bluetooth started on OZ
Marty
post Aug 28 2005, 12:52 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 44
Joined: 11-May 04
Member No.: 3,200



I have Hentges OZ 3.5.3 and Cardfs up and running on my Z.
Now how do I get bluetooth started on OZ 3.5.3 ?

I have an LSE038 Bluecard which is recognised as soon as I put it into the Z.
However the light never goes on.
The network bnep0 cant be started.
I've tried sdp tool browse but nothing happens.

Card Details

cardctl ident

socket 0:
product info : "WSS" , "LSE039"
manfid: 0x0264, 0x0008
funtion: 6 (network)
Socket 1:
no product info available


I've checked bluetooth.conf - here's the driver for my card.

device "bluecard_cs"
class "bluetooth" module "bluecard_cs"

card "LSE039 Bluetooth PC Card"
version "wss","LSE039"
bind "bluecard_cs"

I assume bluecard_cs is part of the bluetooth module - I dont see it as an opie or oz module -can someone confirm this?

Help please!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
lardman
post Sep 8 2005, 02:54 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



What's hidp? I assume it's either not installed, or hasn't been created. Either install it, or edit the script to not faiol if it's not available,


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th August 2014 - 05:19 AM