OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Help! I Need A Nand Backup For A Sl5600 Pxa255
phiber
post Aug 28 2005, 09:04 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 8
Joined: 17-August 05
Member No.: 7,881



I hope someone out there can be of some assistance, I need a NAND Backup file to fix my almost dead SL5600 PXA 255.

I found a couple backups for the PXA250 but some other thread said that it would be wrong for me to use that on anything buth the PXA250.

If anyone can help me that would be great! I can setup an ftp site or I can grab it from your web/ftp

Please email phibertap@gmail.com with info

Thanks

Mike
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
phiber
post Aug 30 2005, 06:17 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 8
Joined: 17-August 05
Member No.: 7,881



QUOTE(phiber @ Aug 28 2005, 10:04 PM)
I hope someone out there can be of some assistance, I need a NAND Backup file to fix my almost dead SL5600 PXA 255.

I found a couple backups for the PXA250 but some other thread said that it would be wrong for me to use that on anything buth the PXA250.

If anyone can help me that would be great!  I can setup an ftp site or I can grab it from your web/ftp

Please email phibertap@gmail.com with info

Thanks

Mike
*

Update: stormer came to the rescue! and Im back up and running again!

Phiber
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AV4TAr
post Nov 18 2005, 04:22 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 3
Joined: 18-November 05
Member No.: 8,558



QUOTE(phiber @ Aug 30 2005, 11:17 PM)
QUOTE(phiber @ Aug 28 2005, 10:04 PM)
I hope someone out there can be of some assistance, I need a NAND Backup file to fix my almost dead SL5600 PXA 255.

I found a couple backups for the PXA250 but some other thread said that it would be wrong for me to use that on anything buth the PXA250.

If anyone can help me that would be great!  I can setup an ftp site or I can grab it from your web/ftp

Please email phibertap@gmail.com with info

Thanks

Mike
*

Update: stormer came to the rescue! and Im back up and running again!

Phiber
*



Can you please send it to me AV4TAr@gmail.com my sl5600 is bricked too.. thanks

Diego
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 30th October 2014 - 10:19 PM