OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Usb & Winxp: Accessing Server Running On Winxp
tml
post Sep 13 2005, 03:41 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 105
Joined: 3-August 05
Member No.: 7,766



Hi,

I have wwwoffle running on my WinXP box and would like to access it from
my Z (C3100). I have a connection and all up and running, I can ping the
Z from WinXP and use ssh. So the WinXP->Z direction is ok. But I cannot
ping WinXP (I have the basic tcp services installed and ping 127.0.0.1
works). I have the firewall disabled. The winxp has the static IP
192.168.129.10, the Z has 192.168.129.201. Is there a way to determine
what is going wrong here? It might be that I deinstalled something on
the WinXP side that is needed now. (I'm not sure if this info is of any
use but IntelliSync always fails with some kind of communication gone
wrong error -- but this currently isn't important right now.)

Cheers,
Thomas.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tml
post Sep 18 2005, 05:10 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 105
Joined: 3-August 05
Member No.: 7,766



Ok, this was a firewall-related problem (WinXP FW not understanding the meaning of disabled).
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st November 2014 - 04:19 PM