OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Gone, (too late)
speculatrix
post Sep 30 2005, 04:11 AM
Post #1





Group: Admin
Posts: 3,281
Joined: 29-July 04
From: Cambridge, England
Member No.: 4,149



http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?SAN-SDG1GB
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fobsta
post Oct 10 2005, 04:35 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 13
Joined: 7-November 04
Member No.: 5,372



the link is broken?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
speculatrix
post Oct 10 2005, 05:06 AM
Post #3





Group: Admin
Posts: 3,281
Joined: 29-July 04
From: Cambridge, England
Member No.: 4,149



QUOTE(fobsta @ Oct 10 2005, 01:35 PM)
the link is broken?
*


no, they killed off the catalogue entry - you were too slow, sorry :-(
Go to the top of the page
 
+Quote Post
550
post Oct 10 2005, 05:59 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 53
Joined: 25-April 05
From: 810
Member No.: 6,990



Seems to me, the link was killed in a day or two after it was posted.

I was bummed too. A 1 gig for about $28.86 is to good to pass up.

Thanks anyway for the link speculatrix,
550
Go to the top of the page
 
+Quote Post
seinfield
post Oct 19 2005, 07:03 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 73
Joined: 8-February 05
From: Mexico
Member No.: 6,436



Be carefull i got a fake sandisk 1gb card because after i sended a 600mb file, it started to ask for formating, then it only shows 500mb of capacity and stated to fail.

I opened it and i founded it has a 512mb samsung nand chip.

I ask to Sandisk and they told me that it is a conterfeit item.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chero
post Oct 20 2005, 01:25 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 1,141
Joined: 22-April 04
From: Belgium
Member No.: 2,962



I broke 2 of these sandisk 1Gb cards in my Z in 2 weeks-time. I had some troubles getting it replaced the second time. Now I'm using a sandisk Ultra II 1Gb. It's a bit more expensive, but it already works for 10 months now without troubles.
I've tried the same card in 2Gb version, but no go.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd September 2014 - 04:19 PM