OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cf Dial-up Modem Problem
harmonp
post Nov 15 2005, 12:50 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 6
Joined: 27-September 05
Member No.: 8,204



I have an AmbiCom CF 56K Modem for my Zaurus 5500. My problem is that the modem is recognized ok by the Zaurus, but when I try to connect, the connection dialog says the modem is "Initializing," but that's as far as it gets.

At one time it worked, but I haven't used it for a while and now it sticks at "Initializing." The contacts are ok, and as I said, the Zaurus sees the modem ok.

Any suggestions regarding how I can get past the Initializing and get the modem to dial will be appreciated.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Ferret-Simpson
post Jan 11 2006, 05:17 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 573
Joined: 8-June 05
Member No.: 7,295



Anoyingly, I get that when doing IRDA dialup to my nokias on the 5600.

And with the GPRS card, when I try to initialise, It just dials for a while, showing just "Initializing" In the connect box, then goes back to "Netwotrk offline" What's with that? Cacked up software somewhere? Need to reformat?

I suppoise they're could be a problem from one of the additional program and driver packages I've installed. . There's about 60 of them now.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th October 2014 - 06:34 AM