OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Unflashable Zaurus After Nand Recovery, Unable to normally reflash after NAND
brique_de_luxe
post Dec 18 2005, 06:11 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 9
Joined: 18-December 05
Member No.: 8,736



Hello,

I had to make a NAND flash some times ago. Now I would like to flash it to OZ but I cannot !!!

I put the three files on my CF card, reset, choose update, CF Card, Ok ... and my zaurus turns to black screen ... and never flash.

Does someone know something about that ?

Please help !!

... don't want to have a luxuary brick :-(

Thank you

Vicos


PS : The NAND put on my 5600 a "Kompany" OS.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
brique_de_luxe   Unflashable Zaurus After Nand Recovery   Dec 18 2005, 06:11 AM
Zal42   I assume that you're sure the CF card is forma...   Dec 18 2005, 12:02 PM
brique_de_luxe   I have reformatted using mkfs.msdos, then copied t...   Dec 18 2005, 01:20 PM
Zal42   QUOTE(brique_de_luxe @ Dec 18 2005, 02:20 PM)...   Dec 18 2005, 01:35 PM
brique_de_luxe   just trying : i'm still looking at a black scr...   Dec 18 2005, 01:48 PM
brique_de_luxe   Using the official SHARP ROM, it's the same. ...   Dec 18 2005, 01:58 PM
brique_de_luxe   New test : C+D hold down and reset : both lights m...   Dec 18 2005, 02:31 PM
Zal42   QUOTE(brique_de_luxe @ Dec 18 2005, 03:31 PM)...   Dec 18 2005, 07:10 PM
Greg2   Have you tried to use the format option in the upd...   Dec 18 2005, 02:38 PM
brique_de_luxe   Hello, I currently run this NAND image which cont...   Dec 18 2005, 02:47 PM
Greg2   QUOTE(brique_de_luxe @ Dec 18 2005, 05:47 PM)...   Dec 18 2005, 02:54 PM
brique_de_luxe   I have downloaded the NAND, restored it ... I stil...   Dec 18 2005, 03:11 PM
Greg2   QUOTE(brique_de_luxe @ Dec 18 2005, 06:11 PM)...   Dec 18 2005, 06:10 PM
Greg2   Sorry, I could not find this last night... If all...   Dec 19 2005, 05:00 AM
brique_de_luxe   HOW CAN I BELIEVE IT !!! My Z is now ...   Dec 19 2005, 01:26 PM
ricey   Hi all, Got a similar problem with my 5500. No b...   Apr 10 2007, 11:55 AM
Capn_Fish   QUOTE(ricey @ Apr 10 2007, 02:55 PM)cheers I...   Apr 10 2007, 01:39 PM
ricey   I know - it's damned annoying - just trying to...   Apr 10 2007, 01:52 PM
ricey   Has anyone got any more suggestions? My situation ...   Mar 12 2008, 06:42 AM
sdjf   I'm not sure that the sl5500 humming slightly ...   Mar 12 2008, 08:34 PM


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 06:23 AM