OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Newbie-sync
joegoose
post Dec 22 2005, 02:15 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 14
Joined: 21-December 05
Member No.: 8,766



I have recently purchased a Zaurus C1000 and with an English ROM from Figlabs and I am wondering if anyone out there has been able to sync one of these to OSX 10.4,3

HEEEELLLLLPP!!

Joe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
macus
post Dec 23 2005, 06:28 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 7
Joined: 13-June 04
Member No.: 3,656



With OS 10.4.3 a passcode in Zmacsync preferences is required.
macus
Go to the top of the page
 
+Quote Post
joegoose
post Dec 23 2005, 06:53 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 14
Joined: 21-December 05
Member No.: 8,766



QUOTE(macus @ Dec 23 2005, 02:28 PM)
With OS 10.4.3 a passcode in Zmacsync preferences is required.
macus
*

I don't think that really helped

Is there an installation maual I can follow?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
joegoose
post Dec 23 2005, 09:04 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 14
Joined: 21-December 05
Member No.: 8,766



ok, that did not sound so bright on my part.

I have followed the manual, but now something has changed.

The app hangs or crashes when the C1000 is connected.

I have enabled a passcode on the Zaurus now

Joe
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 06:01 PM