OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> C750 and WCF12 Problem
woodieb
post Feb 12 2004, 09:31 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 12-February 04
Member No.: 1,832



Hi all,
I just got a C750 and I can't seem to get my LinkSys WCF12 to work with it.
When I place the wifi card into the unit, the CF icon does not come on and
the link light on the card stays on forever. My 48MB cf card works fine when
I plug that in. I'v tried altering my wlan-ng.conf file, but no luck sad.gif.
I've even flashed the unit with the latest rom from cacko, but that did not work either.

Thanks

PS: I've tested the wifi card on the C860, and it works out of the box.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies (1 - 2)
woodieb
post Feb 12 2004, 12:25 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 2
Joined: 12-February 04
Member No.: 1,832



Please help.

I've been flashing the c750 all day with various roms, and the one that go close to working was the OZ 3.3.5 (which kept truning off after I placed it on suspend.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mcamou
post Feb 14 2004, 05:49 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 61
Joined: 8-January 04
From: Madrid
Member No.: 1,385



Hi,

I have a C760 and a WCF12. Everything works fine, if I recall correctly the only thing I had to do was edit the wlan-ng.conf file and reboot (it should only be necessary to restart the PCMCIA services, but still better safe...). Just in case, this is the pertinent line from my wlan-ng.conf:

CODE
card "Linksys WCF12 11Mbps 802.11b WLAN Card (Prism 3)"

 version "Linksys", "Wireless CompactFlash Card", "", ""

 manfid 0x028a, 0x0673

 bind "prism2_cs"


I believe the only line missing was the manfid line.

Hope this helps.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th December 2014 - 02:59 PM