OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Oz 3.5.4. - No Usb On Scl-760, It was forking fine with the 3.5.3
Gévard
post Jun 5 2006, 07:41 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 29-August 05
Member No.: 7,979



Hello

Has anyone fixed this.

I recently installed OZ 3.5.4rc4 (it's the same for rc0) and there is no ipkg regarding USB that has been installed (no usbcore, neither usb-net). When I plug the Z on my notebook, and do an "lsusb" there is no entry regarding the Zaurus. There is no hardware issue because this was working correctly with OZ3.5.3.

I try to install usbcore and usb-net manually and load them with modprobe, the notbook still don't see the Z.

Is the usb working for you? I can't point any bug regarding this on buggzilla or in this forum.
Does anyone have a step by step guide to install manually the usb on the Zaurus.

Thanks for your reply.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lardman
post Jun 5 2006, 07:48 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 4,515
Joined: 25-October 03
From: Bath, UK
Member No.: 464



modprobe g_ether

Assuming this is one of the 2.6 kernel machines, as you don't say which it is.


Si
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gévard
post Jun 7 2006, 10:59 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 3
Joined: 29-August 05
Member No.: 7,979



QUOTE(lardman @ Jun 5 2006, 04:48 PM)
modprobe g_ether

Assuming this is one of the 2.6 kernel machines, as you don't say which it is.


Si
*

uname -a give me:
linux C7X0 2.6.1.6 #1 ......

It's a standard install of OZ 3.5.4.1rc4. For a reason that I don't understand the install didn't notice that my Z has a usb.

How was your install on the C7X0?
regards
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th September 2014 - 07:41 PM