OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jamvm Not Working
netog
post Jul 10 2006, 06:05 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 38
Joined: 1-March 04
Member No.: 2,109



Hello

I have installed the base-pdaXqtrom, apps, java and zgcc cramfs in my C1000.

I have problem using jamvm with Classpath.
When I run /mnt/java/jamvm/bin/jamtest the output is:

CODE
jamvm test
swing test
bootclasspath is empty!


So I changed jamtest to run saying where the bootclasspath is:

CODE
jamvm -verbose -cp /usr/local/java/share/examples/examples.zip -bootclasspath /mnt/java/jamvm/share/classpath gnu.classpath.examples.swing.Demo


and now the output is:

CODE
[Linking class java/lang/Object]
[Linking class java/io/Serializable]
[Loaded java/lang/Class from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Class]
[Loaded java/io/Serializable from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Class from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Object from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Runnable from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Runnable]
[Loaded java/lang/Thread from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Thread]
[Loaded java/lang/VMThread from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/VMThread]
Error initialising VM (initialiseMainThread)


What is wrong now?

Thanks in advance.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Meanie
post Jul 10 2006, 05:00 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



QUOTE(netog @ Jul 11 2006, 12:05 AM)
Hello

I have installed the base-pdaXqtrom, apps, java and zgcc cramfs in my C1000.

I have problem using jamvm with Classpath.
When I run /mnt/java/jamvm/bin/jamtest the output is:

CODE
jamvm test
swing test
bootclasspath is empty!


So I changed jamtest to run saying where the bootclasspath is:

CODE
jamvm -verbose -cp /usr/local/java/share/examples/examples.zip -bootclasspath /mnt/java/jamvm/share/classpath gnu.classpath.examples.swing.Demo


and now the output is:

CODE
[Linking class java/lang/Object]
[Linking class java/io/Serializable]
[Loaded java/lang/Class from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Class]
[Loaded java/io/Serializable from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Class from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Object from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Runnable from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Runnable]
[Loaded java/lang/Thread from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Thread]
[Loaded java/lang/VMThread from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/VMThread]
Error initialising VM (initialiseMainThread)


What is wrong now?

Thanks in advance.
*



Xbootclasspath needs to have /usr/local/java/share/jamvm/classes.zip:/usr/local/java/share/classpath

hmmm.. seems like a symlink from /usr/local/java/bin/jamvm-bin to /usr/bin/jamvm-bin is missing...
/usr/bin/jamvm should be a link to /usr/local/java/bin/jamvm
looks like the setup script needs fixing
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
netog   Jamvm Not Working   Jul 10 2006, 06:05 AM
Meanie   QUOTE(netog @ Jul 11 2006, 12:05 AM)Hello I ...   Jul 10 2006, 05:00 PM
netog   I fixed the symlinks and everything worked OK. Swi...   Jul 11 2006, 06:36 AM


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th December 2014 - 03:45 AM