OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Bluetooth Card Anycom Lse039 On Oz 3.5.4.1, It's see but not work
LukeLuke
post Jul 13 2006, 07:20 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 167
Joined: 25-August 05
Member No.: 7,943



I have reflashed my Z from OZ 3.5.3 to 3.5.4.1 but now the Z see the card, but not in bluetooth manager or /dev/tts/1 .... When insert the card, the dmesg say: sa1100_pcmcia_init(0).

What can i do ? must i install some package ?

THANKS

Bye
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
LukeLuke
post Jul 14 2006, 01:10 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 167
Joined: 25-August 05
Member No.: 7,943



CODE
/etc/pcmcia/bluetooth.conf

device "bluecard_cs"
 class "bluetooth" module "bluecard_cs"

card "LSE039 Bluetooth Compact Flash Card"
 version "WSS", "LSE039"
 bind "bluecard_cs"


So i think that teh module for my bluetooth card is "bluecard_cs". Right ?

If i try to write on the console "modprobe bluecard_cs"

CODE


root@collie:~# modprobe bluecard_cs
modprobe: module bluecard_cs not found.
modprobe: failed to load module bluecard_cs


What it's means? The kernel module is not right installed ?

THANKS A LOT

Bye
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th September 2014 - 01:39 PM