OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> 2gb Sd Card For C700, Trying to get my new 2GB SD working
packetfocus
post Aug 20 2006, 04:55 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 18
Joined: 20-August 06
Member No.: 10,879



Hey guys,

Looks like I finally found the correct place to ask my zaurus questions smile.gif

I got my first one a week ago. It's a C700 with 32m internal ram.

I also have a 32meg CF card that came with the unit. The device has the Qtopia desktop and 2.4 Kernel running.
One other thing I noticed is that the second boot screen says" Copyleft Cacko 2003"

When I insert the SD memory card the device locks up for a bit then resumes normal operation?

I tried to fdisk /dev/mmcda ( didnt work )

and
mount /dev/mmcda1 /mnt/card ( didnt work)

The error message above said invalid argument.

So will the 2GB work on the 2.4 Kernel or do I need to get a 1gb card?

Thanks!

J. Perrymon

josh@packetfocus.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Basic-Master
post Nov 10 2006, 10:43 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 5
Joined: 24-May 06
Member No.: 9,955



it does work, I have a 4GB card here and it's recognized by my C750 [cacko 1.23] but it's broken atm, I can't really use it unfortunately. you need the sd driver from c-guys to get it working.. here's the link to the post where I found it: click
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd December 2014 - 06:59 PM