OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> 860 And Libsdl
mock1010
post Aug 21 2006, 10:01 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 5
Joined: 21-August 06
Member No.: 10,904



I can't seem to get any version of libsdl to work with my zaurus 860.

I've tried:
libsdl_1.2.5-slzaurus20031121_arm.ipk
libSDL_1.2.6cvs-1_arm.ipk
libsdl_1.2.5-slzaurus20031201_arm.ipk
zaurus-libsdl_1.2.5_arm.ipk
libsdl_1.2.5_arm.ipk
libSDL_1.2.5cvs-1_arm.ipk
libsdl_1.2.5-slzaurus20030704_arm.ipk
libSDL_1.2.6-zports_c7x0-1_arm.ipk
libSDL_1.2.6-zports-5_arm.ipk
libsdl_1.2.5-slzaurus20041025-j_arm.ipk
libsdl_1.2.5_slzaurus20050410_arm.ipk


Though some only affect half the screen, ALL of them display nothing but a black screen.
I've tried rebooting after each install, reflashing with the base 860 rom, installing cacko rom, but all have the same effect: a black screen (except for Crimson Fields, which simply crashes).


Is there something I'm missing here?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
stupkid
post Aug 22 2006, 06:17 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 578
Joined: 2-January 04
From: Texas USA
Member No.: 1,324



QUOTE(mock1010 @ Aug 22 2006, 12:01 AM)
Though some only affect half the screen, ALL of them display nothing but a black screen.
*

I'm running Cacko 1.23 with libsdl_1.2.5-slzaurus20031201_arm.ipk installed and don't really have any problems. snes9x runs very well as does znester, scummvm, and exult, and openTTD. ScummVM has some funkiness when you first launch it with it not repainting, but that is not much of an issue.

Are you installing from the network using the installation app (best way to use the feed IMHO) or downloading packages and installing them individually?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mock1010
post Aug 22 2006, 08:06 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 5
Joined: 21-August 06
Member No.: 10,904



I'm downloading individually since I don't have network connectivity to the zaurus.

The thing is, it used to work once upon a time, although the viewport to the game was always too small and it ran pretty slow. I left it alone for awhile, then tried upgrading to cacko, and now even the old libsdl packages don't work anymore, even when I do a NAND restore.

The games do work, because I get sound and I can press buttons to start the game. It's just that the screen doesn't display anything.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stupkid
post Aug 22 2006, 09:24 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 578
Joined: 2-January 04
From: Texas USA
Member No.: 1,324



QUOTE(mock1010 @ Aug 22 2006, 10:06 AM)
The thing is, it used to work once upon a time, although the viewport to the game was always too small and it ran pretty slow.  I left it alone for awhile, then tried upgrading to cacko, and now even the old libsdl packages don't work anymore, even when I do a NAND restore.
*
The screen being small is because you should run most games in QVGA mode. That is the "Display with Magnified screen" option on the icon when you click and hold.

Sounds like you might have a hardware issue if you have done a NAND restore back to working image and it no longer works.

On Cacko 1.23, if you install these packages in this order:

http://www.bryandeluca.com/cacko/feed/eon-...c_1.0-1_arm.ipk
http://www.bryandeluca.com/cacko/feed/eon-...l_1.0-1_arm.ipk
http://www.bryandeluca.com/cacko/feed/eonc...g_1.3-1_arm.ipk
http://www.bryandeluca.com/cacko/feed/bust...o_1.2-1_arm.ipk

and run Bust'em does it work?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th November 2014 - 03:25 AM