OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pdaxqtrom 0.8.2, released
Meanie
post Sep 3 2006, 07:17 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



pdaXqtrom 0.8.2 done. new website at http://pdaxqtrom.thegrinder.ws

bug fixes:

-- thunderbird now works (permission problem with extensions fixed)
-- dosbox does not depend on zgcc image anymore (also renamed package to dosbox-x11)
-- fixed epdfview crash

new features/updates:

-- icewm (can use fluxbox or icewm)
-- grisbi updated to 0.5.9

new apps:

- homebank 3.2 compiled
- knowde 1.8.0 compiled
- xpad 2.11 compiled
- xournal 0.3.1 compiled


optimizations: (put on hold)

this will not be on the images but available as a saparate package (since it will only work on the new clamshells)
-- mplayer 1.0pre8 compiles with iwmmxt optimisations but segfaults after a few seconds when run sad.gif
Attached File(s)
Attached File  pdaXqtrom_homebank.jpg ( 44.86K ) Number of downloads: 144
Attached File  pdaXqtrom_knowde.jpg ( 43.77K ) Number of downloads: 109
Attached File  pdaXqtrom_xpad.jpg ( 71.16K ) Number of downloads: 176
Attached File  pdaXqtrom_icewm.jpg ( 37.08K ) Number of downloads: 116
Attached File  pdaXqtrom_xournal.jpg ( 60.71K ) Number of downloads: 139
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
kenko
post Sep 21 2006, 08:38 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 20
Joined: 16-February 06
Member No.: 9,145



Hi Meanie, thanks for the great work again.

I've a problem. I ran the pdaxqtrom-install.sh, everyting go well until when it try to install zgcc2-95-3. It seems there's a mounting problem

mount: Mounting /hdd3/pdaxqtrom/zgcc2-95-3.squashfs on /mnt/zgcc failed: Invalid argument

/hdd3/pdaxqtrom is where I save the images. Could you give me any idea where could possibly went wrong? From df, the pdaXqtrom-base mount on /dev/loop1 and pdaXqtrom-app mount on /dev/loop2 and they're working fine.

~kenko
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meanie
post Sep 21 2006, 08:59 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 2,808
Joined: 21-March 05
From: Sydney, Australia
Member No.: 6,686



QUOTE(kenko @ Sep 22 2006, 02:38 PM)
Hi Meanie, thanks for the great work again.

I've a problem. I ran the pdaxqtrom-install.sh, everyting go well until when it try to install zgcc2-95-3. It seems there's a mounting problem

mount: Mounting /hdd3/pdaxqtrom/zgcc2-95-3.squashfs on /mnt/zgcc failed: Invalid argument

/hdd3/pdaxqtrom is where I save the images.  Could you give me any idea where could possibly went wrong? From df, the pdaXqtrom-base mount on /dev/loop1 and pdaXqtrom-app mount on /dev/loop2 and they're working fine.

~kenko
*


hmm. did you install automounter? it looks like you ran out of loop devices (the default being 2). automounter creates more loop devices, but the install script should had created more as well...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kenko
post Sep 21 2006, 10:56 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 20
Joined: 16-February 06
Member No.: 9,145



QUOTE(Meanie @ Sep 22 2006, 12:59 PM)
QUOTE(kenko @ Sep 22 2006, 02:38 PM)
Hi Meanie, thanks for the great work again.

I've a problem. I ran the pdaxqtrom-install.sh, everyting go well until when it try to install zgcc2-95-3. It seems there's a mounting problem

mount: Mounting /hdd3/pdaxqtrom/zgcc2-95-3.squashfs on /mnt/zgcc failed: Invalid argument

/hdd3/pdaxqtrom is where I save the images.  Could you give me any idea where could possibly went wrong? From df, the pdaXqtrom-base mount on /dev/loop1 and pdaXqtrom-app mount on /dev/loop2 and they're working fine.

~kenko
*


hmm. did you install automounter? it looks like you ran out of loop devices (the default being 2). automounter creates more loop devices, but the install script should had created more as well...
*



I just install the automounter 0.4.8 and re-run the install script. But it still comes out the same msg. Do I have to restart or remove pdaXqtrom first?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
Meanie   Pdaxqtrom 0.8.2   Sep 3 2006, 07:17 PM
xamindar   Nice to hear! I love this package, thanks.   Sep 3 2006, 07:44 PM
Meanie   I might look into compiling stuff with iwmmxt opti...   Sep 4 2006, 10:47 PM
amdonati   QUOTE(Meanie @ Sep 4 2006, 10:47 PM)I might l...   Sep 5 2006, 05:06 AM
xamindar   QUOTE(Meanie @ Sep 4 2006, 10:47 PM)I might l...   Sep 5 2006, 08:15 AM
Meanie   QUOTE(xamindar @ Sep 6 2006, 02:15 AM)QUOTE(M...   Sep 10 2006, 10:28 PM
Meanie   FYI, 0.8.2 is being uploaded atm. see first post f...   Sep 17 2006, 06:37 PM
Cresho   QUOTE(Meanie @ Sep 17 2006, 06:37 PM)FYI, 0.8...   Sep 17 2006, 06:44 PM
omro   QUOTE(Meanie @ Sep 17 2006, 06:37 PM)FYI, 0.8...   Sep 18 2006, 12:32 AM
cybersphinx   Hmmm.. I get 404s for the following three links: h...   Sep 19 2006, 10:08 AM
miskinis   QUOTE(cybersphinx @ Sep 19 2006, 02:08 PM)......   Sep 19 2006, 08:42 PM
xamindar   I still get an error when trying to launch thunder...   Sep 21 2006, 09:09 AM
miskinis   QUOTE(xamindar @ Sep 21 2006, 01:09 PM)I stil...   Sep 21 2006, 09:15 AM
xamindar   QUOTE(miskinis @ Sep 21 2006, 09:15 AM)QUOTE(...   Sep 28 2006, 08:59 AM
Meanie   QUOTE(xamindar @ Sep 29 2006, 02:59 AM)QUOTE(...   Oct 5 2006, 05:35 AM
xamindar   QUOTE(Meanie @ Oct 5 2006, 05:35 AM)QUOTE(xam...   Oct 5 2006, 07:56 AM
xamindar   QUOTE(Meanie @ Oct 5 2006, 05:35 AM) QUOT...   Nov 2 2007, 10:10 PM
adf   sylpheed works with gmail I'm using pop, fthou...   Nov 2 2007, 10:19 PM
xamindar   QUOTE(adf @ Nov 2 2007, 11:19 PM) sylphee...   Nov 3 2007, 08:08 AM
kenko   Hi Meanie, thanks for the great work again. I...   Sep 21 2006, 08:38 PM
Meanie   QUOTE(kenko @ Sep 22 2006, 02:38 PM)Hi Meanie...   Sep 21 2006, 08:59 PM
kenko   QUOTE(Meanie @ Sep 22 2006, 12:59 PM)QUOTE(ke...   Sep 21 2006, 10:56 PM
ShiroiKuma   QUOTE(Meanie @ Sep 22 2006, 12:59 PM)hmm. did...   Sep 22 2006, 12:48 AM
xamindar   QUOTE(kenko @ Sep 21 2006, 08:38 PM)Hi Meanie...   Sep 22 2006, 01:01 AM
climber   Hi, when I start putty in debug mode I got follow...   Sep 22 2006, 12:46 AM
Mecit   thanks for great work my question is about open of...   Sep 23 2006, 01:01 AM
Meanie   QUOTE(Mecit @ Sep 23 2006, 07:01 PM)thanks fo...   Oct 5 2006, 05:32 AM
zedkatuf2   Hi Meanie I get DISPLAY environment variable erro...   Sep 30 2006, 02:12 AM
Meanie   QUOTE(zedkatuf2 @ Sep 30 2006, 08:12 PM)Hi Me...   Oct 5 2006, 05:31 AM
Meanie   If anyone is using this on Cacko and having proble...   Mar 5 2007, 06:43 PM
Snake   Hi Meanie! QUOTE(Meanie @ Mar 5 2007, 06...   Mar 7 2007, 12:51 AM
dougeeebear   Meanie, many thanks for this great application, it...   Jul 18 2007, 05:02 PM
dougeeebear   I would like to be able to mount pdaXqtrom manuall...   Sep 23 2007, 06:19 AM
Meanie   QUOTE(dougeeebear @ Sep 24 2007, 12:19 AM)I w...   Sep 23 2007, 03:31 PM
dougeeebear   QUOTE(Meanie @ Sep 23 2007, 06:31 PM)have you...   Sep 23 2007, 04:13 PM
Ryokio   This looks like a great project and I'd like t...   Feb 11 2008, 09:34 AM
xamindar   QUOTE(Ryokio @ Feb 11 2008, 09:34 AM) Thi...   Feb 13 2008, 12:36 AM
Ryokio   This is a quick log of my trials and tribulations ...   Feb 18 2008, 05:50 PM
xamindar   Wow, I think I remember that firefox issue. I had...   Feb 20 2008, 12:20 AM
Ryokio   QUOTE(xamindar @ Feb 20 2008, 03:20 AM) I...   Feb 21 2008, 09:58 AM
xamindar   Thanks for the info. I wonder why it doesn't ...   Feb 21 2008, 04:07 PM
xamindar   While the page on this is listed here still, the a...   Oct 25 2008, 12:35 AM


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th May 2015 - 05:39 PM